Ana sayfa Dizi İzle Gitme – Bizim Hikaye 48.Bölüm

Gitme – Bizim Hikaye 48.Bölüm

tarafından ker_def

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın baş rollerinde oynadıkları Fox Tv’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin 48. bölümü 22 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Barış, Filiz’den neden ayrıldığını ve niçin Nihal ile evlendiğini anlatması birçok bilinmezi ortaya döktü. Geçtiğimiz bölümde Barış’ın oğluna uygun kalp bulunması gündeme gelmişti. Kalp nakli olan Savaş’ı ziyarete giden Filiz, Nihal’i çok kızdırdı. Nihal, bu ziyaretin ardından Filiz’i hapisten kurtardığı gibi yeniden gönderebileceğini söyleyip Barış’ı tehdit etti. Barış, yaşadığı baskıya ve mecburi evliliğine daha fazla tahammül edemedi ve Filiz’e her şeyi anlattı. Bizim Hikaye dizisinin 48. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 48. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 48. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Barış’ın en zor anında ona yine Filiz destek olmuş ve ona karşı olan öfkesini unutmuştur. Savaş’ın kalp naklinin başarılı olması da herkesi sevindirmiştir. Artık oğlu ölüm tehlikesini atlattığı için Barış’ı Filiz’den ayrı tutabilecek hiçbir şey yoktur.

Filiz ise bir yandan Rahmet’i doğru yola sokmaya ve büyük bir siparişi yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da Barış’ı tamamen unutmaya çalışıyordur. Fakat Filiz’in Selim’e olan güvenini kaybetmesi ile Barış’ın yeniden Elibollar’ın arasına girmesi Filiz’i çok zorlar. Kırk tarakta bezi olan Filiz, birini mutlaka elinden kaçıracaktır.