Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Halit Argun, geldi Hasan Ali! İşte Yasak Elma dizisinin yeni ‘kötü adamı’!

Gitti Halit Argun, geldi Hasan Ali! İşte Yasak Elma dizisinin yeni ‘kötü adamı’!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinin yarın akşam (16 Kasım) yayınlanacak bölümünde bir devrin bitişine şahit olacağız adeta! Dizinin başından beri kadınlarla yaşadığı ilişkilerle ortalığı karıştıran, baskıcı, tehditkar, bencil, sorumsuz, duygusuz bir adam olan Halit Argun, çevresindeki herkese ve tüm ailesine, aldığı kararlarla, sert tavırlarıyla adeta cehennemi yaşattı.

Talat Bulut’un oynadığı Halit, en sonunda gider ayak Yıldız ile evleniyormuş gibi yaptı, Şahikay’ı da oyuna alet edip sanki onunla evlenecekmiş durumuna getirdi ama Ender ile evlendiği ortaya çıktı! Herkesi şoka uğratan bu olayın ardından Halit, beklenmedik bir şekilde merdivenden yuvarlanıp ölecek.

Ancak tabii hikayeye yeni bir ‘kötü’ lazım. Kadınlar arasında sürüp giden entrikalar da bir yere kadar izleyiciyi tatmin edecek. Zaten Halit ile birlikte diziden Kerim, Yiğit,Lila ve Kaya’nın da gideceği öğrenilmişti. Bu durumda diziye yeni karakterlerin katılacağı biliniyordu.

Geçtiğimiz haftadan beri 4 ismin diziye katıldığı haberleri gündeme düştü. Usta oyuncular Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan’ın yanı sıra, Berk Oktay ve Bahtiyar Memili’nin de Yasak Elma’nın kadrosuna dahil oldukları öğrenilmişti.

Kimleri oynayacakları ortaya çıktı kısa bir süre önce. Buna göre, dizinin yeni kötü adamını Erdal Özyağcılar oynayacak. Ünlü oyuncu, Hasan Ali isimli bir karakteri canlandırıyor. Bu kişi Yıldız, Ender ve diğerlerinin hayatına nasıl dahil olacak şimdilik bilinmiyor ama Erdal Özyağcılar, çekimlere başladı. İlk kare de Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’den geldi.

Gitti Halit Argun, geldi Hasan Ali! İşte Yasak Elma dizisinin yeni 'kötü adamı'! 9

Bu fotoğrafla birlikte Erdal Özyağcılar’ın Yasak Elma dizisinde oynadığı Hasan Ali karakterinin imajı da ortaya çıktı. Zengin bir işadamı olarak diziye dahil olacağı tahmin edilirken kötülükte Halit Argun’un yerini alacağı da bir başka tahmin.

Berk Oktay ise Özyağcılar’ın oğlu Çağatay rolünde. Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da Çağatay’ın annesi, Hasan Ali’nin eşini oynuyor. Bahtiyar Memili ise Hasan Ali’nin adamlarını oynuyor. Memili, Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali’nin sağ kolu Sedai rolünde.

Berk Oktay

Gitti Halit Argun, geldi Hasan Ali! İşte Yasak Elma dizisinin yeni 'kötü adamı'! 10

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu

Gitti Halit Argun, geldi Hasan Ali! İşte Yasak Elma dizisinin yeni 'kötü adamı'! 11