Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın lob göndermesi! Oktay Kaynarca’nın bilindik reklamı! Sinan Tuzcu’nun eşiyle akşam sefası

Onur Tuna’nın lob göndermesi! Oktay Kaynarca’nın bilindik reklamı! Sinan Tuzcu’nun eşiyle akşam sefası

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.cm/Detay – Dizileri, sinema filmleriyle tanınan oyuncuların sosyal medyadaki paylaşımları, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yaptıkları tüm paylaşımlar binlerce beğeni alırken, pek çok yorum da yapılıyor. Ekranda olmadıkları zamanlarda bile takipçileriyle artık sosyal medyadan iletişim kuran ünlüler, yaptıkları bu paylaşımlarla artık kendi haberlerini kendileri yaptırıyorlar adeta!

Paylaşımlarıyla dikkat çeken üç ünlü erkek oyuncunun son yayınladıkları fotoğraflara bakalım. Bu üç isimden ikisi şu anda halihazırda ekrandalar. Onur Tuna ve Oktay Kaynarca… Sinan Tuzcu ise bir süredir ekranda yok ama hayranları onu hiç bırakmıyor.

İlk olarak Onur Tuna’nın paylaşımına bakalım. Oyuncu, şu sıralar Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da Ferman karakteriyle ekranda. Onur Tuna, sosyal medyayı çok fazla kullanmıyor.

Bu nedenle takipçileri de oyuncunun son paylaşımını sevinçle karşıladılar. Tuna, genellikle her paylaşımına özlü bir söz ya da ‘altını siz doldurun’ der gibi yazdığı cümleleri dikkat çekiyor.

Dizide doktoru oynadığı için doğal olarak sürekli tıbbi terimler kullanan oyuncu, bu kez instagram’da yayınladığı fotoğrafına ‘frontal önemli’ notunu düşmüş…

Tabii pek çok takipçisini de merakta bıraktı ve kimileri google sordu; frontal nedir? İşte yanıtı:

“Frontal lob, frontal korteks veya lobus frontalis beynin ön tarafında yerleşimli, bilinçli düşünmeden sorumlu olan beyin bölgesi. İnsanda frontal korteks, tüm kortikal alanın 1/3 ünü oluşturur.”

frontal önemli

Onur Tuna'nın lob göndermesi! Oktay Kaynarca'nın bilindik reklamı! Sinan Tuzcu'nun eşiyle akşam sefası 9

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ekranlara gelen Oktay Kaynarca ise bir süredir Kiğılı markasının yüzü. Oyuncu, sosyal medyadan da marka ile ilgili postlar paylaşmakta. Son olarak da yine reklam amaçlı yaptığı paylaşımıyla dikkat çekti. İşte o paylaşım:

Kışa hazırlık..???? @kigiligiyim KASIMDA AŞK???

Onur Tuna'nın lob göndermesi! Oktay Kaynarca'nın bilindik reklamı! Sinan Tuzcu'nun eşiyle akşam sefası 10

Ekranlara en son Sen Anlat Karadeniz dizisi ile gelen oyuncu Sinan Tuzcu, Kasım ayında plajda sevgilisi ile keyif yapıyor. Oyuncunun paylaştığı fotoğrafa yaptığı yorum ise güldürdü. Adeta bir belgeselci cümleleriyle esprili bir paylaşım yapmış oyuncu…

Mirketler Serengeti düzlüklerinde susuzluğu giderip, güneşin tadını çıkarıyordu, doğa kendi ritminde fırfırlıyordu ????????????

Onur Tuna'nın lob göndermesi! Oktay Kaynarca'nın bilindik reklamı! Sinan Tuzcu'nun eşiyle akşam sefası 11