Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Güneş ayağına gelen büyük fırsatı gole çeviriyor!

Gizem Güneş ayağına gelen büyük fırsatı gole çeviriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı dizisinde canlandırdığı Feride karakteri ile birçok izleyicinin aklında duruyor. Başarılı performansları ile bilinen oyuncu, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2009 yılında yayınlanan Binbir Gece dizisindeki Buket karakteri ile setlere adım atan oyuncu, Kanatsız Kuşlar isimli dizideki Cemre karakteri ile de büyük popülerlik kazandı.

2022 yılında hayranlarına güçlü bir karakter ile sürpriz yapan oyuncu, bir ilçede öğretmenlik yapan Elif karakteri ile gönülleri kazanmayı başardı. Çocuk yaşta evlendirilmek istenen, eğitim hakları elinden alınmaya çalışılan kız çocuklarının umudu Elif öğretmen oldu. Bir Türkiye gerçeğini ortaya koyan Adı Sevgi dizisi verdiği mesajlarla da hem umut oluyor hem de takdir topluyor.

Dizinin başrolünde ve en önemli karakterinde yer alan isim ise Gizem Güneş. Genç oyuncu, çok zorlu bir rolü sırtladı ve ilk bölümdeki görüntüsü ile de başrolün hakkını vereceğini gösterdi.

Gizem Güneş ayağına gelen büyük fırsatı gole çeviriyor! 7

Yunus Emre Yıldırımer ile de iyi bir uyum yakalayan Gizem Güneş, Adı Sevgi dizisiyle birlikte kariyerinde çok önemli bir dönemi başlattı. Oyuncu, böyle önemli projelerde başrol olarak sırtlayabilecek bir yeteneğe sahip olduğunu kanıtlama konusunda yeni dizisiyle önemli bir fırsat elde etti.

Adı Sevgi dizisinin kamera arkasında neler yaşandığı da ortaya çıktı. Yayınlanan görüntülerde ekibin hem titiz hem de zorlu bir çekim süreci içinde olduğu gözüküyor. Gizem Güneş ise bu hikayenin ana karakteri olduğu için zor bir rolü üstlendi ve onu çok zorlu sahneler bekliyor. Genç oyuncu, kariyeri adına bu sınavdan başarıyla çıkarsa, birbiri ardına başrol teklifleri alacağı da kesin.