Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in yeni imajı kadar, eşi Kenan Doğulu’nun yorumu da dikkat çekici!

Beren Saat’in yeni imajı kadar, eşi Kenan Doğulu’nun yorumu da dikkat çekici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi ve sinema sektörünün en önemli oyuncularından olan Beren Saat, son yıllarda sınırlı sayıda projede yer alıyor. 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2014 yılında sanatçı Kenan Doğulu ile evlendi. Çiftin bir ara ayrılacakları iddia edilmişti ama pandemi döneminde birbirlerinin farklı özelliklerini gören ünlü çift, evliliklerine devam kararı aldı.

Beren Saat’i uzun yıllardır televizyon dizilerinde görmeyen hayranları, Atiye’deki performansı ile Netflix’te izleme fırsatı elde etti. Atiye dizisi de 3 sezonluk bir proje oldu ve toplam 24 bölüm yayınlandı. Atiye’den sonra ise Beren Saat’in Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte yeni bir projede yer alacağı bilgileri ortaya çıktı.

2015-2016 sezonunda Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Kösem Sultan karakterinden sonra Beren Saat uzun bir süre projelerde yer almak istemedi. Kendisine gelen teklifleri reddeden oyuncu, sadece Atiye dizisini kabul etmişti. Hayranları oyuncunun yeniden setlere dönmesini çok arzu ediyor.

Beren Saat'in yeni imajı kadar, eşi Kenan Doğulu'nun yorumu da dikkat çekici! 8

Yeni proje iddiaları arasında eşi Kenan Doğulu ve aile üyeleri ile birlikte yaş günü buluşmasından sonra görüntülenen Beren Saat’in yeni imajı hayranlarını şaşırttı. Kıvanç Tatlıtuğ ile bir sinema filminde buluşma ihtimalinin de olduğu anlaşıldı.

Beren Saat, resmi bir açıklama yapılana kadar bir şey söylemeyeceğini belirtti. Aslında bu sözler bile yeni bir proje olduğunu kabul ettiği anlamını taşıyor. Çünkü oyuncu reddetmedi, bir proje olduğunu ama bunu açıklayamayacağını anlatmış oldu.

Beren Saat'in yeni imajı kadar, eşi Kenan Doğulu'nun yorumu da dikkat çekici! 9

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisi yıllar önce Aşk-ı Memnu isimli dizide Bihter ve Behlül karakterlerini canlandırmıştı. Yeni film projesi, iki ünlü ismin partnerliğinin hala konuşulmasının da etkisiyle merakla bekleniyor.

Kenan Doğulu’ya eşinin yeni saç stili soruldu. Doğulu, “Ben hastasıyım kendisinin. En yakın hayranıyım” diyerek gülümsetti.