Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Karaca, Şampiyon dizisiyle ilgili müthiş bir tüyo verdi!

Gizem Karaca, Şampiyon dizisiyle ilgili müthiş bir tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Şampiyon, geçtiğimiz gün özel bölümü ile ekrandaydı. Yeni bölüm ise 1 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Diziye en son katılan isim Elisa Elif karakteri ile Gizem Karaca oldu. Oyuncu neden bu rolü kabul ettiğinin detayını Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlarken verdi.

Gizem Karaca, güçlü kadın rollerine hasret kalmış.Aradığı gibi bir rol olmasının yanı sıra bir de dizinin boks üzerine olması da oyuncuyu etkilemiş. Kendisi de hem spor hem boks yapan Karaca, ilerleyen bölümlerde belkide ringe çıkıp dövüş yapabilir. En azından bu tüyoyu verdi. Hem de çok eğlenceli olacağı kesin, Şampiyon izleyicileri oyuncuyu ringde nasıl dövüşeceği konusunda çok merak ediyordu.

Gizem Karaca, Şampiyon dizisiyle ilgili müthiş bir tüyo verdi! 7

Karaca, programda Şampiyon dizisinden gelen teklifi neden kabul ettiğini soran izleyicisine şu yanıtı verdi: “Çok güçlü ve tuttuğunu koparan bir kız. Uzun zamandır böyle bir karakter bekliyordum ben. Özellikle yurt dışından gelmiş olması, yabancı dilimi de kullanabileceğim bir alan.İçinde boks ve spor olduğu için direkt dikkatimi çekti. İnşallah ilerleyen zamanlarda da benim de ring durumum olabilir.”