Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca ve Doğa Rutkay’ın tatil huzuru! Eslem Akar’ın yeni işi!

Gizem Karaca ve Doğa Rutkay’ın tatil huzuru! Eslem Akar’ın yeni işi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular tatil halleriyle göz dolduruyor… En son Şampiyon dizisinde izlediğimiz Gizem Karaca, tekne tatiline devam ediyor. Doğa Rutkay ise ailesiyle tatil keyfine devam ediyor. Eslem Akar ise yeni dizisi için çalışmalarını sürdürüyor.

Gizem Karaca, sosyal medya hesabından tekne tatilinden güzel pozlarını yayınlıyor.Oyuncu, mutlu ve huzurlu bir tatil dönemi geçirdiğini de paylaşımlarına yansıtıyor.

Gizem Karaca ve Doğa Rutkay'ın tatil huzuru! Eslem Akar'ın yeni işi! 9

Güldür Güldür Show programında Yeter karakterine hayat veren ünlü oyuncu Doğa Rutkay da ailesi ile birlikte tatil keyfi yaşıyor. Sezonun yorgunluğunu üzerinden atan oyuncu, keyifli pozlarıyla da sıklıkla tatil hallerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. Oyuncu, “Biraz hasret giderelim” notuyla arkadaşı Yosun Samlı Haktanır ile fotoğrafını yayınladı.

Gizem Karaca ve Doğa Rutkay'ın tatil huzuru! Eslem Akar'ın yeni işi! 10

En son Güvercin dizisinde rol alan Eslem Akar ise, dijital platform için yeni bir çalışmaya başladı. Aile Şirketi isimli dizide rol alan oyuncu, önceden çekilmiş özel bir fotoğrafını yayınladı.

Gizem Karaca ve Doğa Rutkay'ın tatil huzuru! Eslem Akar'ın yeni işi! 11

Eslem Akar, bein Connect için hazırlanmakta olan Aile Şirketi isimli dizinin başrolünde yer alıyor.. Oyuncu, 20 dakikalık bölümler halinde yayınlanacak olan bu dizide Emrah Kaman ile başrolü paylaşıyor.