Ana sayfa Sosyal Medya Gökberk Demirci ile barışan Özge Yağız, “ayrılıklar da sevdaya dahil” düşüncesinde

Gökberk Demirci ile barışan Özge Yağız, “ayrılıklar da sevdaya dahil” düşüncesinde

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Baba dizisinin yeni sezonuyla Show TV’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu Özge Yağız, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırdığı oyuncu sevgilisi Gökberk Demirci ile barışmıştı.

Çift, modacı Cihan Nacar’ın defilesine birlikte katıldı. Sosyal medyada birlikte görüntülerini paylaşan ikili barışmaları hakkında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Özge Yağız yaptığı açıklamada; “Ayrılıklar da sevdaya dahil. Şu an çok mutluyuz umarım gelecek de geçmiş kadar güzel olur” açıklamasını yaptı.

Gökberk Demirci ile barışan Özge Yağız, "ayrılıklar da sevdaya dahil" düşüncesinde 7

Yemin dizisinde iki sezon birlikte başrolde yer alan Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisinin sette başlayan arkadaşlıkları  sonrasında aşka dönüşmüştü. İkilinin evleneceklerine yönelik büyük bir beklenti de vardı ama aylar önce çiftten ayrılık haberi gelmişti. Çiftin  yeniden birlikte görüntülenmesi hayranlarını mutlu etti.

Öte yandan Özge Yağız, Baba dizisinin yeni sezonu için de oldukça heyecanlı olduğunu anlattı. Dizinin ikinci sezonunda özellikle oyuncu kadrosunda ve hikayede büyük değişim yaşanacak.

Usta oyuncu Levent Ülgen dizinin yeni sezonunda projeye dahil olan isimlerden biri. Show TV’de yayınlanan Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.