Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım, yeni dizideki partneri Özge Gürel’e mesaj yolladı!

Kaan Yıldırım, yeni dizideki partneri Özge Gürel’e mesaj yolladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi isimli yeni Show TV dizisinde Kaan Yıldırım’ın partneri olarak Özge Gürel kendisine teklif edilen rolü kabul etti. Birçok hayranı da Bay Yanlış’tan sonra yeniden televizyon ekranına dönmeyi kabul eden Özge Gürel’i merakla bekliyor.

En son dijital dizi Hayaller ve Hayatlar’da yer alan Özge Gürel, bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatıldığı dizi ile, aksiyon dolu bir yapımla yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Kaan Yıldırım’ın partneri konusunda uzun süren arayışlar da böylelikle güzel bir şekilde sonuçlanmış oldu.

Dizi hayranlarının heyecanla beklediği Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftine, Kaan Yıldırım’dan da güzel mesajlar geldi. Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile geçen sezonun en çok konuşulan kadın oyuncusu olan Pınar Deniz, Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Kaan Yıldırım, yeni dizideki partneri Özge Gürel'e mesaj yolladı! 8

İkili basından artık kaçmıyor ve kameralar karşısında sorulara yanıt vermeyi tercih ediyor. Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz aşkı magazin gündemini sarsarken, yeni dizi Sipahi’deki gelişmeler de öne çıkıyor.

Kaan Yıldırım, yeni partneri Özge Gürel ve daha önce birlikte Halka dizisinde çalıştığı Serkan Çayoğlu’na güzel mesajlar yolladı.

Oyuncu, “Özge çok sevdiğim bir arkadaşım. Zaten Serkan da öyle, beraber çalışmıştık. O yüzden onunla çalışmak çok konforlu ve keyifli olacak. Çok severim ikisini de” şeklinde konuştu.

Sipahi dizisinin çekimlerinin henüz başlamadığını belirten Kaan Yıldırım, sete Ekim ayında çıkacaklarını duyurdu.

Kaan Yıldırım, yeni dizideki partneri Özge Gürel'e mesaj yolladı! 9

Pınar Deniz ise Yargı dizisinde çekimlerin güzel gittiğini ve ikinci sezon ilk bölümünün Pazar günü yayınlanacağını belirtti.

İlişkileri hakkında da ilk kez konuşan Kaan Yıldırım, “Çok iyi giden bir ilişkimiz var çok da mutluyuz. Hayatımızdan keyif almak istiyoruz. Bizim için her şey çok güzel” diye konuştu.

TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin başarılı geçen iki sezonunun ardından istihbarat ajanı temalı bir başka dizinin daha çekilecek olması dizi izleyicilerini de heyecanlandırdı. Teşkilat’ın büyük başarısından sonra Sipahi dizisinden de beklentiler bir hayli fazla oldu.

Sipahi dizisinde rol alan isimler arasında Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu ve Çağdaş Onur Öztürk gibi önemli isimlerin bulunması da diziyi merakla bekleyenleri memnun etti.