Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin en popüler aşkı sınanma dönemine giriyor!

Gönül Dağı dizisinin en popüler aşkı sınanma dönemine giriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonu da büyük ilgi görüyor. Dizinin hikayesinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığının izleri daha uzun bir süre devam edecek gibi gözüküyor. Dilek’in ölümünün ardından çocuğu ile yeni bir hayata başlamak durumunda kalan Taner karakterinin içine düştüğü büyük dram izleyicileri de yürekten yaraladı. Artık dizideki en büyük aşk hikayesi de Taner ile Dilek’in aşkı değil…

Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar ikilisinin canlandırdığı Ramazan ile Asuman’ın saflık içeren aşkı artık Gönül Dağı dizisinin en popüler ilişkisi konumunda. Kavuşamayan iki aşığın hikayesi iki sezon boyunca Gönül Dağı dizisinin izleyicilerini de çok etkiledi.

Ramazan’ın dizinin en komik karakteri olması, Asuman’a olan temiz aşkı birçok izleyiciyi de etkiledi. Hazal Çağlar kariyeri adına Asuman karakteri ile büyük bir popülerlik yaşarken, aynı durumun Cihat Süvarioğlu için de yaşandığını söyleyebiliriz. İki genç oyuncu da Gönül Dağı dizisi sayesinde milyonlarca izleyicinin sevgisini kazandı.

Gönül Dağı dizisinin en popüler aşkı sınanma dönemine giriyor! 8

Üçüncü sezonda da herkes Ramazan ile Asuman aşkında neler yaşanacağını merak ediyor. Hazal Çağlar’a göre her aşk gibi, onların da sınanacağı bir dönemin başlayacağını düşünüyor. Hazal Çağlar dizinin ilerleyen bölümlerinde olabilecek muhtemel durumlara da ışık tutan şu sözleri söyledi:

“Çok büyük bir aşk hikayesiydi. Kavuşamayan iki aşığı çektik 2 yıl boyunca. Artık kavuştuk, her büyük aşk sınanmaya mahkumdur. O yüzdün yeni sezonda göreceğiz. Düğünlerinde böyle acı bir olayın yaşanması onları da etkiledi. Bunların hepsinin cevabını yeni bölümlerde hep birlikte alacağız.”

Asuman ve Ramazan’ın düğün günü Dilek’in acı ölümü yaşanmıştı. Bu nedenle de dizi hayranları bu düğünün keyfini çıkartamamış, herkesi büyük bir üzüntü kaplamıştı.

Gönül Dağı dizisinin en popüler aşkı sınanma dönemine giriyor! 9

İki aşık artık dizinin en popüler çifti konumunda ve yeni dönem onlar için daha da çok öne çıkacakları bir süreci getirecek.

Cihat Süvarioğlu, üçüncü sezonda karakterin gelişimini kendisinin de merak ettiğini belirterek, şu tahminini paylaştı: ”

“Ben de merakla bekliyorum. Ramazan’ın ne yapacağı belli olmuyor. Seyirci de ona alıştı. Muhakkak evde Asuman’a karşı çok tatlı ve başka bir ilişkisi olacak. Çok daha güzel bir ilişkisi olacak. Sonra aralarında ne olur hiç bilmiyorum, merakla bekliyoruz.”