Ana sayfa Dizi Haberleri Gökberk Demirci, üçüncü sezonunda Üç Kız Kardeş dizisinde başrole adını yazdıracak!

Gökberk Demirci, üçüncü sezonunda Üç Kız Kardeş dizisinde başrole adını yazdıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi o kadar çok beğenildi ki, ikinci sezonda da sona doğru yaklaşan dizinin hayranları büyük bir heyecanla hikayenin nereye doğru akacağını bekliyor. Dizinin önümüzdeki haftalar içinde ikinci sezon finali yayınlanacak ve yaz arası verilecek. Muhtemelen de ekip Ağustos ayında bir araya gelerek çalışmalara başlayacak ve Eylül ayında da üçüncü sezon izleyicilerle buluşacak.

Üç Kız Kardeş dizisinde ilk iki sezona damga vuran isimler kuşkusuz ki Özgü Kaya ile Berker Güven oldular. Türkan ile Somer’in hikayesi de milyonları etkiledi. Onların bir aşk yaşayıp, bir ayrılık ile sınandığı hikayelerinde artık yepyeni bir dönem başlayacak gibi gözüküyor. İşte bu yeni dönemi başlatacak olan karakter ise hikayeye yeni dahil olan Kartal.

Gökberk Demirci, üçüncü sezonunda Üç Kız Kardeş dizisinde başrole adını yazdıracak! 9

Gökberk Demirci’nin canlandırdığı Kartal karakteri, ikinci sezonun sonlarına doğru hikayeye direkt dahil oldu ve olayların merkezine yerleşti. Türkan ile Somer arasındaki kavgada araya giren Kartal’ın tavrı izleyicilere üçüncü sezon ile ilgili bir bilgi de veriyor.

Somer’in sert tavrından rahatsız olan ve Türkan’ı korumak için reflekste bulunan Kartal, dizinin 50. yeni bölümünde çok önemli bir mesaj vermiş olacak. Yayınlanan fragmanda Türkan için kavgaya giren Kartal ve Somer karakterleri, üçüncü sezonun da ne kadar sert geçeceğini anlatıyor.

Dizinin yeni karakteri Kartal, hızlı bir şekilde hikayenin içinde merkeze doğru yerleşmeye başlarken, Türkan ile Kartal arasında yaşanacak duygusal bir yakınlaşmanın üçüncü sezonun ana hikayesi olması ve Somer’in de bu durumu değiştirme çabaları ve çatışmalar ile yepyeni bir sayfa açılması beklentisi oluştu.

Gökberk Demirci, üçüncü sezonunda Üç Kız Kardeş dizisinde başrole adını yazdıracak! 10

Üç Kız Kardeş dizisinin üçüncü sezonuna damga vuracak olan ismin Gökberk Demirci olacağı da böylece anlaşıldı. Genç oyuncu, Yemin isimli dizideki başarılı performansı ile ilgi gördü ve şimdi de daha geniş kitlelere hitap etme fırsatını Kanal D dizisiyle buldu.

Üç Kız Kardeş dizisinin üçüncü sezonunda Gökberk Demirci’nin isminin başrole yazılacağını şimdiden fark etmemek imkansız.

Özgü Kaya ile Gökberk Demirci’nin hikaye içindeki uyumu ve enerjileri de çok merak ediliyor. Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonda da iyi reytingler elde etmenin formülünü şimdiden oluşturmuşa benziyor.

Gökberk Demirci, üçüncü sezonunda Üç Kız Kardeş dizisinde başrole adını yazdıracak! 11