Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi Mert Ramazan Demir’i fena çarptı! Sette sinir krizi ve karavanda gözyaşı!

Yalı Çapkını dizisi Mert Ramazan Demir’i fena çarptı! Sette sinir krizi ve karavanda gözyaşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakteri ile gönülleri kazanan Mert Ramazan Demir, son dönemin en çok konuşulan oyuncularından birisi oldu. Aslında son 1 yıllık süreçte hızlı bir popülerlik süreci yaşayan oyuncu, kendi hayatında da bunun etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor.

Sadece uçak seyahatlerinde dinlenebildiğini, onun dışında çok yoğun bir süreç içinde olduğunu anlatan Mert Ramazan Demir hem Netflix’te yayınlanan Şahmaran dizisinin hem de Yalı Çapkını projesinin kendisini fena halde sarstığını anlattı.

İbrahim Selim’in programına katılan ve samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, bazı zamanlar aşırı derecede sinirli olduğunu ve bunun da çok çalışmaktan kaynaklandığını söyledi.

İşte Mert Ramazan Demir’in dikkat çeken sözleri: “Bu kadar çok çalışınca… Ben 1,5 ay izinsiz çalıştım. Şahmaran ve Yalı Çapkını’nı aynı zamanda çektiğimiz bir dönem var. İnan ki, kafayı yiyordum. Tek vakit geçirebildiğim yer uçaktaydı. Adana’ya giderken bulutlara bakıyordum. Korkunç bir dönemdi. O dönem her şeye karşı o kadar tahammülsüz birisiydim ki… İlk defa hayatımda başka bir şey yaşıyorum. Yalı Çapkını, Şahmaran ile öyle bir yoğunluğun içine girdim ki, bütün tahammülüm gitti. Sıfır oldum bir anda.

O kadar alakasız bir şeye sinirleniyorum ki… Sette bir anda, bilmem kaç saat çalışmışım… O insanlar uyumuş gelmişler, sakinlemişler. Ben uçaktan geldim ve 25 saat uyumadım. Şimdi Ferit olacağım. Gülmem gerekiyor ama hiç orada değilim. Yönetmen bana bir şey diyor, öyle bir sinirleniyorum ki o an… Sakinleşmek için direkt kaçıyorum. Kimde beni daha fazla kimse böyle görmesin, ben kendimin bu haline alışkın değilim.”

Sette çok sinirlendiği zaman karavana gidip kapısını da kilitlediğini anlatan Mert Ramazan Demir, gerçekten bir şey kendisine dokunmaz ise aşırı derecede sinirlenmediğini ifade etti. Oyuncu, “Karavanda ağlamaya başlıyorum, korkunç bir ağlama. Kimseyi görmek istemiyorum” dedi.

Çok yoğun çalışmasının yan etkilerini bu şekilde yaşayan Mert Ramazan Demir, 24 yaşında olduğunu ve bu duruma kendisinin bile alışık olmadığını, kendisine çok şaşırdığını sözlerine ekledi.