Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır hayatında iki büyük heyecanı aynı anda yaşıyor!

Gökçe Bahadır hayatında iki büyük heyecanı aynı anda yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Evlilik Hakkında Her Şey isimli yeni dizi ile yakında yeniden ekranda olacak. Uzun süre dizilere ara veren oyuncu, Kulüp isimli Netflix projesinde başrolde yer aldı. Bu dizinin 2022 yılında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Televizyonda ise geçen sezon Menajerimi Ara dizisine konuk olan Gökçe Bahadır, yeni sezonun iddialı yapımlarından birisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Fırat Altunmeşe, Ali İpin ve Erdal Küçükkömürcü’nün da kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi de çok ilgi çekecek.

Boşanma avukatı olan 3 kız kardeşin başından geçen olayları anlatan dizinin hikayesini çok sevdiğini belirten ünlü oyuncu, yeniden ekrana döneceği için de son derece mutlu. Hem yeni dizi hem de yeni aşkı ile birlikte ünlü oyuncu, iki büyük heyecanı bir arada yaşıyor.

Özel hayatında da yeni bir aşk ile gündeme gelen Gökçe Bahadır, Emir Ersoy ile birlikte olduklarını ilk kez açıkladı. Birlikte tatil yaptıklarını ve müzik sayesinde Emir Ersoy ile bir araya geldiklerini anlatan Gökçe Bahadır, ilişkinin henüz yeni başladığını anlattı.