Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayın tarihini Gökçe Bahadır duyurdu!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayın tarihini Gökçe Bahadır duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, yeni bir dizi ile yeniden hayranları ile buluşacak. Fox TV’de ekrana gelecek olan dizi ünlü The Split’in yerli uyarlaması olacak. Gökçe Bahadır’ın başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı dizi için hazırlıklar sürüyor.

Gökçe Bahadır, dizinin kostüm provalarında yer aldıktan sonra kameralar tarafından aracının içinde görüntülendi. Oyuncu yeni aşkı Emir Ersoy ile ilişkilerinin yeni olduğunu belirterek, ilişkiyi ilk kez kabul etti.

Ünlü oyuncu dizinin hazırlıklarının da yoğun bir şekilde devam ettiği bilgisini verdi. Gökçe Bahadır, “Başlayacağız, Eylül ayında yayına gerecek” diye konuştu ve ilk kez yayın tarihini açıklayan kişi oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için büyük heyecan yaşayan Gökçe Bahadır, “Onun çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Koşturuyorum, şimdilik bunları söyleyebilirim. Eylül ayında yayında olacağız” dedi.

Emir Ersoy ile ilişkisinin yeni başladığını ve birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını ifade eden ünlü oyuncunun yüzünden gülücükler hiç eksik olmadı.

İlk olarak Ayrılık ismi ile bilinen dizinin adı değiştirildi. Gökçe Bahadır’a başrolde eşlik eden isimler ise; Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Fırat Altunmeşe, Ali İpin ve Erdal Küçükkömürcü olarak netleşti. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için yapılan provaların bitmesini takiben dizinin setinde çekimler başlayacak.

Fox TV’nin yeni dizisini Eylül ayının sonlarına doğru yayına alması bekleniyor.