Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır için dinlenmeye zaman yok, yeni projeler üst üste geliyor

Gökçe Bahadır için dinlenmeye zaman yok, yeni projeler üst üste geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, bu sezon Fox TV ekranında yayınlanan ve iyi bir çıkış yapan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrolünde yer alıyor. Azra isimli karakteri canlandıran oyuncu, ayrıca Netflix’te izleyicilerle buluşun Kulüp isimli dizideki muhteşem performansı ile de çok konuşuldu.

Son dönemde Fox TV’de Azra karakteri ile yeteneklerini sergileyen oyuncu, Kulüp dizisinde ise Matilda olarak izleyicileri 1950’li yıllardaki gayri müslüm vatandaşların yaşadığı büyük drama götürdü. Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Barış Arduç ve Asude Kalebek ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, yaz dönemine yine site çıkacak. Kulüp dizisinin ilk sezonu o kadar büyük beğeni topladı ve dünyanın birçok ülkesinde yankı buldu ki, şimdi de ikincisi için hazırlıklar devam ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin son dönemde reytinglerinin düşük gelmesine rağmen, yurt dışı satışlarının iyi olması hikayenin devam etmesini sağlamıştı. Yakında final yapacak olan dizinin ardından Gökçe Bahadır yaz gelmesine rağmen dinlenme fırsatı bulamayacak.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada, “Galiba dinlenemeyeceğim. İşler var gibi gözüküyor. Büyük ihtimal ile Kulüp ikinci sezonu olacak gibi gözüküyor. Olursa onu çekeceğiz” açıklamasında bulundu.

Fox TV’deki dizisinde de çekimlerin son döneminde olduklarını ve hikayenin bitmesine az kaldığını anlatan oyuncu, sürekli sette olduğunu ve ev işleriyle ilgilendiğini anlattı.