Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’e öyle bir dizi teklifi gitti ki kabul ederse ekranı sallar!

Aslı Enver’e öyle bir dizi teklifi gitti ki kabul ederse ekranı sallar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver, uzun süredir ekrandan uzakta. Oyuncu, son olarak Netflix için çekilen ve başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Sen Yaşamaya Bak isimli film ile gündeme geldi. Film her ne kadar Türkiye’de beklenen ilgiyi görmese de dijital platformun başka ülkelerdeki gösteriminde büyük ses getiren bir yapım oldu.

Bu arada dizide oynamak yerine bu sezon tiyatro sahnesine çıkma kararı alan Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinde kayınvalidesini oynayan İpek Bilgin ile Sırça isimli bir oyunda yer aldı. Aynı dizide rol aldığı Güven Murat Akpınar ile birlikte genç oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu’nun da kadrosunda olduğu Sırça oyunu, büyük bir ilgi görmekte.

Aslı Enver'e öyle bir dizi teklifi gitti ki kabul ederse ekranı sallar! 9

Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinden sonra bir süre dinlenmiş ve ardından Babil isimli diziyle ekranlara dönmüştü. 20 bölüm süren ve Kasım 2020’de final yapan diziden sonra Aslı Enver, hiç bir dizide rol almadı. Haliyle hayranları onu bir televizyon dizisinde görmek için sabırsızlanıyor!

Beklenen haber ise kısa bir süre önce kulislere düştü! Bu iddiayı ilk gündeme getiren ise Televizyon yazarlarından Sina Koloğlu oldu. İki yıldır ekranda olmayan oyuncuya çok özel bir dizi için teklif gittiğini gündeme getirdi Koloğlu…

Aslı Enver'e öyle bir dizi teklifi gitti ki kabul ederse ekranı sallar! 10

Yeni ve çok iddialı bir uyarlama dizi ile ilgili çalışmaların yapıldığı ve bu özel dizinin başrol kadın oyuncusu için de Aslı Enver’in isminin geçtiğini belirtti Koloğlu.

Fox TV veya Show TV’nin dizi için talip olduğu da belirtilmekte. Çok konuşulan Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi diziler gibi dikkat çekici bir yapım olan dizinin isminin Adım Farah olması bekleniyor. Yapımcılığını O3 Medya üstleniyor…

Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mafyaya karşı mücadele eden bir kadın doktorun yaşadıklarının anlatıldığı dizi için şu bilgileri vermekte:

Aslı Enver'e öyle bir dizi teklifi gitti ki kabul ederse ekranı sallar! 11

“Arjantin yapımı ‘La Chica Que Limpia’ epey ses getirdi. ABD Fox’ta ‘The Cleaning Lady’ adı ile uyarlaması, 5 milyonun üzerinde bir izleyici kitlesini ekrana taşıdı. Şimdi yerlisi geliyor. O3 yapım şirketi çekiyor. Oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede karşılaştığı haksızlıklar karşısında doktor bir annenin direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılıyor. ”

Aslı Enver şayet böyle etkili bir diziyi kabul ederse, akıllara hem Babil dizisindeki polis Ayşe karakteri hem de aynı döneme yansıyan bir reklam filmindeki ajan rolü akıllara gelecektir. Aksiyon yapımlarında başarılı olabileceğini bu iki örnek ile sergileyen oyuncu, şayet Adım Farah isimli diziyle ekrana dönüş yapar ise hayranları bu duruma çok sevinecektir.