Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı’nın yaş farkı, Ömer dizisini çok zorlayacak!

Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı’nın yaş farkı, Ömer dizisini çok zorlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlandıktan sonra çok büyük beğeni toplayan 2013 yılı İsrail yapımı Shitsel dizisinin, yerli versiyonu Ömer olacak. Dizinin ön hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosu için de titiz bir çalışma yürütülüyor.

Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisinin başrolde yer alacak olması dizi hayranlarının hem ilgisini çekti hem de şaşkınlığa uğrattı. Hikayede kendisinden yaşça büyük bir kadına aşık olan Ömer isimli bir müezzinin hayatını izleyeceksiniz. Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisinin de bu hikayede partnerlik yapması dizi hayranları için ilginç bir durum oluşturacak.

1981 doğumlu olan Gökçe Bahadır 41 yaşında. 1990 yılında dünyaya gelen Selahattin Paşalı ise 31 yaşında. Yani iki oyuncu arasındaki yaş farkı 9. Gerçek hayatta da yaş farkı olan ünlü isimlerin veya vatandaşların bu tür birliktelikleri daha önce de sıklıkla gündeme gelmişti.

Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı'nın yaş farkı, Ömer dizisini çok zorlayacak! 8

İşte Ömer dizisinde de Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı partnerliği izleyicilere biraz farklı gelecek ama, hikayenin çok geniş bir seyirci kitlesi tarafından desteklenmesi de bekleniyor.

Tabii ki genç erkek ve olgun kadın ilişkilerine yönelik olarak toplumsal kabul o kadar kolay olmuyor. Bu nedenle de Ömer dizisindeki iki başarılı oyuncunun partnerliğine alışmak biraz zaman alabilir. Hatta sosyal medyada büyük bir linç kampanyası ortaya çıkar ise buna da şaşırmamak lazım.

Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı'nın yaş farkı, Ömer dizisini çok zorlayacak! 9

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yapacağı Ömer dizisinde Barış Falay, Gülçin Kültür, Muharrem Türkseven, Zerrin Sümer, Metehan Parıltı ve Gamze Karaduman gibi isimler de bulunuyor.

Yakın zaman içinde çekimlerinin başlanması beklenen Ömer dizisi, müezzin olan bir adamın ailesi ile ilişkisi, kendisinden yaşça büyük bir kadına duyduğu ilgi ve toplumun değişiminin ne kadar hızlı yaşandığını anlatan bir hikaye ile izleyicileri etkileyecek gibi gözüküyor.

Selahattin Paşalı bir röportajında Ömer dizisinin kendisi için heyecan verici olduğunu şu sözlerle anlattı: “Netflix’te Shitsel diye bir İsrail dizisi var, onun bir uyarlaması. Benim için heyecan verici bir deneyim olacak, gerçekten enteresan bir rol. Bu rol için de bir hazırlığımız olacak. Tabii camiye gidiyorum. Zaten camiden çok uzak bir tip değilim. Çocukluğumda bayağı vakit geçirdim ama şimdi de biraz o atmosfere girmek açısından camiye gidiyorum. Müezzinin bir dönüşüm hikayesi de olacak. İyi niyetli bir iş, ucunda insanlara iyi gelecek, bizi birleştiren bir şeye yönelik bir iş aynı zamanda.”