Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz sıra dışı pozlarıyla meslektaşlarından pek çok övgü dolu yorum aldı!..

Alina Boz sıra dışı pozlarıyla meslektaşlarından pek çok övgü dolu yorum aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin başarılı oyuncularından Alina Boz, en son rol aldığı Maraşlı dizisinde sonra yeni sezonda Fox TV’de yayınlanan Bir Peri Masalı adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Dizide canlandırdığı ‘Zeynep’ karakteriyle beğeni toplayan Alina Boz,  Based İstanbul Dergisi’nin yeni sayısına birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Oyuncunun instagram hesabından da paylaştığı fotoğraflar nefes kesti. Alina Boz güzelliği ve tarzıyla hayranlarından övgü dolu pek çok yorum aldı.

Alina Boz sıra dışı pozlarıyla meslektaşlarından pek çok övgü dolu yorum aldı!.. 59

Dergiye verdiği röportajda, Büyüdükçe hata yapmanın hayatın bir parçası olduğunu anlamaya başladığını ifade eden güzel oyuncu; “Hiçbir şey mükemmel olamaz; Mükemmel mümkünün katilidir” ifadelerini kullandı.

Alina Boz sıra dışı pozlarıyla meslektaşlarından pek çok övgü dolu yorum aldı!.. 60

Oyuncunun büyük ilgi gören fotoğraflarına, meslektaşları, Miray Daner, İpek Filiz Yazıcı, İlayda Alişan ve Rojda Demirer’de övgü dolu yorumlarda bulundular.

Medyapım imzalı Fox TV’de yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde Tarık Emir Tekin ile başrolü paylaşan Alina Boz, bulduğu para ile sıradan bir hayattan zengin bir hayata kavuşan ‘Zeynep’ karakteriyle ekranda harikalar yaratıyor.

Bir Peri Masalı’nda Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Ürün, Tülin Ece, Canan Atalay ve Deniz Uğur gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.