Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın müthiş istikrar başarısı!

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın müthiş istikrar başarısı!

tarafından ker_def

Ömer isimli Star TV dizisinin pazartesi akşamları elde ettiği reyting sonuçları büyük bir istikrar başarısını da gözler önüne seriyor.

İlk sezonunda da benzer şekilde geniş bir izleyici kitlesini kendisine başlayan Ömer dizisi, izleyicilerin yüreğine hitap eden duyguları ortaya çıkartan bir hikayeye sahip.

İsrail yapımı olan ve çok beğenilen Shtisel isimli diziden uyarlanan Ömer dizisi Müslüman bir ailenin içine düştüğü sıkıntıları konu alıyor.

Orijinalinde Yahudi dindar bir ailenin yaşadıklarının anlatıldığı dizi, Türkiye’ye uyarlanırken farklı noktalara dikkat edildi. Bunun sonucunda da izleyicilerin toplumda yaşadıkları gerçek durumlar ekrana yansıtılınca Ömer dizisine olan ilgi de hiç azalmıyor.

Günlük hayattan hikayelerin anlatıldığı yapımlara olan ilginin yanı sıra oyuncuların rollerine olan uyumları da çok önemliydi.

Ömer karakterinde Selahattin Paşalı çok başarılı bir süreç geçiriyor. Oyuncu, daha önce de önemli projelerde yer aldı ve son dönemin en başarılı genç yeteneklerinden birisi olduğu muhakkak. Ancak Ömer dizi projesinin kariyerinde unutulmaz bir yeri olacağı da kesin. Başrol erkek oyuncu olmanın zorluklarını taşıyan ve ekranda çok da başarılı işlere imza atan Paşalı’nın tecrübeli oyuncu Gökçe Bahadır ile çok iyi anlaşması da dikkatlerden kaçmıyor.

Gamze karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, yine yeteneklerini ve deneyimlerini konuşturdu. Ömer dizisinin başarısında iki başrol oyuncusunun büyük payı var ama aynı zamanda yan rollerde de çok iddialı isimlerin hikayede yer aldığını belirtelim.

Barış Falay, Merve Dizdar, Simay Barlas, Zerrin Sümer gibi isimler Ömer dizisinde önemli rolleri canlandırıyor.

Projenin izleyicilerden bu kadar çok ilgi görmesinin yanı sıra kemik izleyici kitlesinin her daim ekran başına geçmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Sadık izleyici kitlesine sahip olması ve reytinglerinin de ortalamanın üzerinde gerçekleşmesi ile birlikte bu sezon da Ömer dizisinin başarısı daha çok konuşulacak gibi gözüküyor.