Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi sadece Türkiye’de değil yurt dışında da başarı üstüne başarı kazanıyor!

Yargı dizisi sadece Türkiye’de değil yurt dışında da başarı üstüne başarı kazanıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 2 sezon yayınlanan ve üçüncü sezonu da heyecanla beklenen Yargı dizisi, sadece ülkemizde değil, yurt dışında da adından söz ettiren bir proje oldu. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yargı dizisinin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı.

Türkiye’de Pazar akşamları yayınlanan ve çok geniş bir izleyici kitlesini ekrana taşıma başarısı sergileyen Yargı, aynı zamanda yurt dışı satışları da gayet iyi olan bir yapım…

Yargı dizisi uluslararası başarılarına yakın zamanda bir yenisini daha ekledi… Ay Yapım imzasını taşıyan dizi, Türkiye’de reytinglerde zirveyi elde ederek ve yurt dışı satışlarında da iyi sonuçlar alarak ilerliyor. Dünyanın birçok ülkesinde de izleyicilerle buluşmaya devam eden Yargı dizisinin yeni yurt dışı başarısı ise HBO Max platformunda gerçekleşti.

Yurt dışında Family Secrets ismi ile pazarlanan dizi, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Temmuz ayında HBO Max’te en çok izlenen dizilerden biri oldu.

Sema Ergenekon’un ustalıkla yazdığı senaryo farklı kültürlerde de olsa milyonlarca insanı etkileme gücüne sahip. İşte bu yüzden de dizinin üçüncü sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin oyuncu kadrosu da çok etkili isimlerden oluşuyor.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı dizinin oyuncuları arasında şu isimler bulunuyor: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.

Ülkemizde olduğu gibi dünyanın birçok ülkesinde de izlenme rekorları kıran Yargı dizisi için üçüncü sezon hazırlıklarınında Ağustos ayının sonlarında başlaması bekleniyor.