Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan bekledi bekledi, yine iyi bir dizi projesiyle bombayı patlattı!

Gökhan Alkan bekledi bekledi, yine iyi bir dizi projesiyle bombayı patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökhan Alkan hayranları büyük bir heyecan ve merakla yeni dizi Kraliçe’yi bekliyor… Amerika’da yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve 7 sezon izleyicilerle buluşan Queen Sugar isimli dizinin yerli uyarlaması olan projeden yeni bilgiler geldikçe dizi hayranlarının heyecanı artıyor.

Şubat ayı içinde dizi ekibinin sete çıkarak çalışmalara başlaması ve Mart ayında da Kraliçe isimli dizinin izleyicilerle buluşması bekleniyor. Kanal D için hazırlanan dizide Burcu Özberk’i güçlü bir kadın karakterinde izleyeceğiz ve hayranları bu nedenle Kraliçe dizisinden çok umutlu.

Gökhan Alkan’ın hayranları da Kalp Yarası projesinden sonra ünlü oyuncuyu yeniden ekranda görecek olmaktan memnun. Yaklaşık 1 yıldır setlerden uzakta kalan Gökhan Alkan, daha önceden de olduğu gibi proje seçimlerindeki başarısıyla da biliniyor. 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gökhan Alkan, 2012 yılından bu yana setlerde yer alan isimlerden birisi.

Birçok oyuncuya göre daha az sayıda projede yer alması ile bilinen oyuncu, seçici ve her zaman farklı karakterler ile izleyicilerin karşısına çıkmayı amaçlıyor.

Gökhan Alkan bekledi bekledi, yine iyi bir dizi projesiyle bombayı patlattı! 8

Kocamın Ailesi dizisindeki Tarık karakteri ile ilgi gördükten sonra Seviyor Sevmiyor dizisinde tecrübe kazanan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Kalp Atışı dizisiyle gerçekleştirdi. 2017-2018 sezonunda yayınlanan bu projenin ardından ise Gökhan Alkan, Yasak Elma dizisiyle geniş bir izleyici kitlesine hitap etti ve son olarak da Kalp Yarası dizisiyle büyük popülerlik elde etti.

Gökhan Alkan’ın özellikle son dönemin romantik komedi projelerinin aranılan ismi olan Burcu Özberk ile partnerlik yapacak olması önemli bir detay. İkilinin çok iyi bir dizi çifti olacağını düşünen hayranlar, şimdiden Kraliçe isimli projenin heyecanına kapıldı.

Babalarının ölümünden sonra yeniden bir araya gelmek zorunda kalan kardeşlerin, şekerkamışı tarlasını birlikte idare etmelerini anlatan Queen Sugar dizisi, ödüllü bir yapım.

Tarlayı işletirken büyük zorluklar ile mücadele eden kardeşlerin hikayesinin Türkiye’deki Kraliçe dizisine nasıl yansıtılacağı, senaryonun ne şekilde gelişeceği de merak konusu oldu.

Gökhan Alkan bekledi bekledi, yine iyi bir dizi projesiyle bombayı patlattı! 9

Burcu Özberk yaptığı açıklamada hikayenin kendisini derinden etkilediğini söylemişti. Oyuncunun şu sözlerinde diziyle ilgili önemli detaylar var:

“Güçlü bir kadın izleyeceğiz. Ailesinin hayatını ilmek ilmek işlemiş. Özverili ve güvenilir bir kadın. Kendisini ailesine adamış, bunu görev olarak değil de gerçekten isteyerek ve mutlu olduğu için yapıyor. Kendilerine ait yoğun ve düzenli bir yaşamı varken, büyük bir olayla bütün inancı yıkılıyor. Bu arada babasının ona büyük bir sorumluluk yüklemesiyle kendini ve hayatını yeniden inşa etmesini göreceğiz.”