Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile Bensu Soral muhteşem ama reytingler berbat!

Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile Bensu Soral muhteşem ama reytingler berbat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuzak dizisiyle ilgili gelen reytinglere bakıldığı zaman içler acısı bir durum ortaya çıkıyor. tv8’de perşembe akşamları yayınlanan dizinin hikayesi ve başrol oyuncuları Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisi başarılı performansları ile göz dolduruyor. İkilinin birbirlerine çok iyi uyum sağlaması da dizi hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Dizinin hikayesini güzel bulan, başrol çiftini etkileyici olarak tanımlayan dizi hayranları Tuzak’ın düşük gelen reytinglerini gördükçe de şaşkına dönüyor. Dizinin reyting oranları o kadar düştü ki, tv8’in sahibi Acun Ilıcalı geçtiğimiz ay projenin devam edeceğini duyurmamış olsaydı, izleyiciler büyük yıkım yaşardı.

Ancak Umut ile Ceren karakterlerinin aşkını ve iki başrol oyuncusunun performansını görenler dizinin harcandığını düşünmeden edemiyor. Birçok eleştiri ile karşılaşmasına rağmen Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile Bensu Soral partnerliğinin çok başarılı olduğunu herkes dile getiriyor.

Tuzak dizisinin yayın saatinin ileriye alınmasının da bu düşük reytinglerin nedenleri arasında olduğunu ve tv8’in esasen projeden çok da umudunun kalmadığı için yayın saati ile oynadığını belirtmek gerekiyor.

İzleyenler çok güzel bölümler yayınlandığını ve oyuncuların çok iyi olduğunu söylese de ne yazık ki Tuzak dizisi başladığı günden bu yana birçok şanssızlık da yaşadı.

İşte bu şanssızlıklar sonrasında dizinin sezon sonuna kadar devam edeceğini bilmek ise birçok izleyicinin içini rahatlatan bir unsur.