Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ı sosyal medyada sallayan rakip dizi, aradaki farkı uçuruma çeviriyor!

Kuruluş Osman’ı sosyal medyada sallayan rakip dizi, aradaki farkı uçuruma çeviriyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları ekrana gelen yapımlar arasında reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da ayrı bir rekabet sürmekte. Kuruluş Osman dizisinin reytinglerde gün birincisi olmasının yanı sıra Çöp Adam dizisi de hatırı sayılır bir reytingle takipte!

Star TV’nin yeni dizisi, Atv’nin çok izlenen dönem dizisi ile rekabetinde geriden gelse de sosyal medyada durum başka! 1 Şubat akşamı ekrana gelen diziler içinde Kuruluş Osman, her 3 kategoride de reyting birincisi oldu. Çöp Adam dizisi ise Total’De 8., AB’de 3. ve ABC1’de ise 5. sıradaydı.

Günün diğer iki dizisi ise Kanal D’de O Kız ve Fox TV’nin Hayatımın Şansı dizileriydi. Hayatımın Şansı, sadece AB kategorisinde 10. sırada yer alırken, O Kız dizisi ise her üç kategoride de reytinglerde ilk 10’da yer alamadı!

Kuruluş Osman'ı sosyal medyada sallayan rakip dizi, aradaki farkı uçuruma çeviriyor! 9

Sosyal medyadaki durum, bir süredir Çöp Adam lehine sürüyor! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde oynadıkları Çöp Adam dizisi, heyecanı arttıran yeni bölümleriyle reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da yükselişini sürdürmekte! OGM Pictures imzalı dizinin, yayınlandığı akşamlar, sosyal medyada en çok konuşulan dizi olması bir süredir ölçülüyor.

Adba.tv’nin düzenli olarak yaptığı ölçümlemede bu hafta Çöp Adam dizisi, en yakın rakibine sosyal medyada daha da büyük bir fark attı! Tabloya bakarak, aradaki farkın giderek büyüdüğü de görülebilir! 118 bin ileti alarak günün en çok konuşulan dizisi Çöp Adam olurken, Kuruluş Osman ise 7 bin 200 ileti ile 2. sırada.

Kuruluş Osman'ı sosyal medyada sallayan rakip dizi, aradaki farkı uçuruma çeviriyor! 10

Geçtiğimiz hafta 25 Ocak’ta Çöp Adam dizisine 98 bin 300 ileti gelirken, Kuruluş Osman dizisine de 5 bin 600 ileti gelmişti. Kuruluş Osman, bu hafta bir miktar daha çok yorum ve mesaj almış olsa da Çöp Adam dizisinin aradaki farkı arttırdığı net bir şekilde iki tablodan görülebilir! Sosyal medyada, heyecanlı ve ilginç hikayesi ile çok konuşulan Çöp Adam dizisine ilgi giderek artıyor!

Kuruluş Osman'ı sosyal medyada sallayan rakip dizi, aradaki farkı uçuruma çeviriyor! 11

Diğer iki dizinin konuşulma oranları çok daha düşük kalmakta! O Kız bin 200 ve Hayatımın Şansı dizisi de bin ileti ile gün içinde sosyal medyada konuşuldu.