Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisi hem Üç Kuruş hem de Yasak Elma’yı katladı!

Kalp Yarası dizisi hem Üç Kuruş hem de Yasak Elma’yı katladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş da rekabete katıldı ve ortaya çok sert bir mücadele çıktı. Son 2 hafta Yasak Elma dizisinin birincilikler elde ettiği pazartesi akşamları daha önce Kalp Yarası ilk sırada yer alan yapımdı.

Bu üç dizi arasındaki izleyici kapma yarışı da müthiş bir hızla devam edecek. Sosyal medyada da 3 dizinin yarışı dikkatleri çekti. Pazartesi günü tüm gün boyunca hem Yasak Elma hem Kalp Yarası hem de Üç Kuruş dizisi için binlerce mesaj paylaşıldı. Twitter ortamında bu 3 dizinin hayranları tarafından yapılan paylaşım yarışını Kalp Yarası açık ara farkla kazandı…

Üç Kuruş dizisi için yapılan sponsorlu çalışmaya rağmen 35 bin civarında tweet paylaşıldı.. Dizi bir ara gündemin ilk sırasında yer almayı başardı. Ancak yayın saatine yaklaşıldıkça Kalp Yarası dizisi hayranlarının paylaşımları üst üste geldi.

atv ekranının sevilen dizisi için 70 bine yakın paylaşım yapıldı ve Kalp Yarası günün en çok konuşulan konusu haline geldi…

Yasak Elma dizisiyle ilgili de 10 bine yakın paylaşım yapıldı. Dizi hayranları sadece ekran başına geçmiyor, ayrıca sosyal medyadan da fikirlerini ve duygularını paylaşarak dizilerine destek olmaya devam ediyor.

Kalp Yarası, geçtiğimiz haftalarda da sosyal medyanın en çok konuştuğu dizilerde birisi olmuştu. Bu durumun devam edeceği anlaşılıyor.