Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökhan Keser, Adana’daki karnavalda sahneye çıktı, hayranlarını coşturdu…

Gökhan Keser, Adana’daki karnavalda sahneye çıktı, hayranlarını coşturdu…

tarafından ker_def

Her yıl düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ve Festival’i kapsamında bir konser veren sevilen şarkıcı Gökhan Keser’e ilgi çok büyüktü.

Televizyongazetesi/Detay

Keser, en sevilen şarkılarını seslendirirken ünlü müzisyen İskender Paydaş ve Çukurova senfoni orkestrası da genç şarkıcıya eşlik etti. Binlerce hayranıyla buluşan genç müzisyen, Adana’da büyük coşkuyla karşılaştı.

Gökhan Keser, konser sonrasında sosayl medya hesabından yayınladığı bir video ile konsere emeği geçenlere tek tek teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Gökhan Keser’in Kayahan’ı da mesajında anması dikkat çekti.

İşte Gökhan Keser’in o paylaşımı:

Sevgili İskender Paydaş ve Çukurova Senfoni ile birlikte Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nda muhteşem bir konser gerçekleştirdik. İskender Paydaş’ın “Zamansız Şarkılar”ını söyledik hep birlikte.. Bizimle beraber eşlik eden onbinlerce kişiye ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.. Bir Aşk Hikayesi de 3 Nisan da aramızdan ayrılan “Kayahan” için gelsin ? @ipaydas @cukurovasenfoni @must_ent @ozanunlumusic @sebnemusic @alisangoksu @eda_sakalli Deri ceketim @eminotilloofficial ?? #adanaportakalçiçeğikarnavalı #adanaportakalçiçeğifestivali

Gökhan Keser, Adana'daki karnavalda sahneye çıktı, hayranlarını coşturdu... 7