Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi yıldızları Ebru Şahin, Caner Cindoruk, Uğur Güneş, Selin Sekerci’nin yazlık halleri

Dizi yıldızları Ebru Şahin, Caner Cindoruk, Uğur Güneş, Selin Sekerci’nin yazlık halleri

tarafından ker_def

Alaçatı’da ünlüler geçidi yaşandı… Alaçatı’da düzenlenen Bestyle buluşmasında ünlüler yazlık halleriyle dikkat çekti.

Türkiye’nin önde gelen stil dergilerinden biri olan BeStyle dergisi bu yıl altıncısı düzenlenen BeStylish Get Away etkinliği hafta sonu Alaçatı Porto Beach Exclusive Hotel’de gerçekleşti.

Rıza Kocaoğlu, Caner Cindoruk, Selin Şekerci, Uğur Güneş, Ebru Şahin, Kaan Taşaner, Melisa Döngel, Pelin Ötekin, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Didem Balçın, Tolga Mendi, Serenay Aktaş, Celil Nalçakan, Necip Memili, Gökhan Keser, Hatice Aslan, Özge Özder, Burak Tozkoparan ve Burak Yörük, gibi birçok ünlü ismin katıldığı ve gün boyu düzenlenen workshoplarla renkli görüntülere ev sahipliği yapan etkinlik görkemli bir partiyle de sona erdi.

Dizi yıldızları Ebru Şahin, Caner Cindoruk, Uğur Güneş, Selin Sekerci'nin yazlık halleri 9

Parti öncesi işletmeciliğini Mehmet Davran’ın yaptığı Kafi Alaçatı’da düzenlenen yemekte ise sahneye çıkan davetlilerden Celil Nalçakan, Gökhan Keser ve Mert Davran dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Dizi yıldızları Ebru Şahin, Caner Cindoruk, Uğur Güneş, Selin Sekerci'nin yazlık halleri 10

Lumberjack, Kahve Dünyası, Omega, Maya Estetik, Eröz Otomotiv Audi, Nestle Professional, Ultimate Ears, ST Yapı Gayrimenkul ile Magnum”un sponsorluğunda keyifli bir hafta sonu geçiren ünlü isimler, eğlence dolu anlarla da yaza merhaba dedi.

Dizi yıldızları Ebru Şahin, Caner Cindoruk, Uğur Güneş, Selin Sekerci'nin yazlık halleri 11