Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Özoğuz’dan Kırmızı Oda dizisine çok konuşulacak veda!..

Gökhan Özoğuz’dan Kırmızı Oda dizisine çok konuşulacak veda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV 8 ekranında izleyiciyle buluşan ve sürekli değişen hikayeleriyle farklı ünlü isimleri konuk eden Kırmızı Oda dizisi 52. bölümünde izleyiciyi bir kez daha şaşırtarak kadrosuna Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’u dahil etmişti.

Ünlü şarkıcı dizide, uyku problemi çeken ve bu yüzden bir çok sıkıntıyla karşılaşan ‘Dara’ karakterine hayat veriyordu. Hikayesi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerinden esinlenerek yazılan Kırmızı Oda, bir psikolojik danışmanlık merkezinde geçiyor, sürekli farklı karakterlerle farklı hikayeler izleyiciyle anlatılıyor.

Bugüne kadar Erkan Petekkaya, Aslıhan Gürbüz, Burcu Biricik gibi birçok ünlü ismi konuk oyuncu olarak ağırlayan Kırmızı Oda dizisi için final kararı verildi.

Gökhan Özoğuz da diziye instagram hesabından yaptığı paylaşımla veda etti. Kırmızı Oda’da küçüklüğünü canlandıran çocuk oyuncu Yılmaz Mert Şişman ile birlikte poz veren Özoğuz paylaşımına; “Sezonlar biter diziler de, geriye kalan hoş bir sada bir gülümseme…” notunu düştü.

Gökhan Özoğuz'dan Kırmızı Oda dizisine çok konuşulacak veda!.. 7

Daha önceden O Ses Türkiye’de jüri koltuğunda oturan Gökhan Özoğuz bugüne kadar aralarında, O Şimdi Asker, O Şimdi Mahkum, Tramvay ve Tatlı Kaçıklar filmlerinin de bulunduğu pek çok yapımda oyunculuk performansı sergiledi. Gökhan Özoğuz, en son Kendi Yolumda isimli filmin baş rolünde yer aldı.

Oyuncunun Kırmızı Oda dizisindeki macerası ise çok uzun soluklu olmadı. İlk sezonda çok başarılı bir performans ortaya koyan Kırmızı Oda dizisi hem hikayesi hem de güçlü konuk oyuncuları ile adından çok söz ettirdi. Birçok kez reyting birincilikleri alan ikinci sezona iyi başlasa da son dönemde ciddi bir izleyici kaybı yaşadı.

En son Erkan Petekkaya diziye ‘Sadi’ karakteriyle yeniden dahil olmuştu. İlk sezonda ‘Sadi’ karakteri ile izleyicileri çok etkileyen ve tam 21 bölüm boyunca da hikayede yer alan Erkan Petekkaya, kurtarıcı rolüyle katıldığı diziyi yeniden ilgi odağı yapamadı.

‘Sadi’ karakterinin de Kırmızı Oda’nın reytinglerini yükseltemeyeceği gerçeği ortaya çıkınca, TV8 tarafından final kararı alındı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kırmızı Oda dizisi 61. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek.