Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak bomba gibi bir Netflix projesinde bir araya geliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak bomba gibi bir Netflix projesinde bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesinden haber geldi. Uzun süredir dizilerden uzak duran, sinema filmlerine yönelen yakışıklı oyuncu bomba gibi bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ’un, Onur Saylak’ın yöneteceği bir filmde rol alacağı söyleniyor. Filmin senaryosu da, çok çarpıcı romanlara imza atan yazar Hakan Günday tarafından kaleme alınıyor.

Kariyerine uzun süredir yönetmen olarak devam eden Onur Saylak, yazar Hakan Günday’da daha önce de çalışmıştı. Saylak’ın yönettiği, mülteci sorununa değinen ve çok etkileyici bir hikayesi olan Daha isimli filmin senaryosunu da Hakan Günday kaleme almıştı. Şimdi bu ikiliye Kıvanç Tatlıtuğ da katılıyor.

Gelen bilgiye göre hazırlıkları büyük bir gizlilik içinde devam eden filmin adı Uysallar. Filmin senaryosunu Hakan Günday yazacak. İddiaya göre filmin başrol oyuncusu da Kıvanç Tatlıtuğ olacak. Film Netflix’te yayınlanacak.

Uysallar filmi projesi için Hakan Günday ve Onur Saylak’ın birlikte çalışacağı daha önce gündeme gelmişti. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ’un filmde rol alacağıyla ilgili bir gelişme yaşanmamıştı. En son 2018 yılında yayınlanan Çarpışma ile TV ekranlarında görünen Tatlıtuğ çok uzun süredir dizi setlerinden uzakta. Yakışıklı oyuncu onun yerine film projelerini tercih ediyor.

Tatlıtuğ geçen sene Netflix için çekilen Yakamoz isimli filmde başrolü Özge Özpirinçci ile paylaşmıştı. Dizi, çekimleri çok uzun süre önce tamamlanmasına rağmen hala yayınlanmadı. Yakışıklı oyuncu ardından yine Netflix için çekilen Belçika kapımı Into The Night’ta konuk oyuncu olarak yer aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak Aşıklar Bayramı isimli filmde başrolü Settar Tanrıöğen’le paylaştı. Sinema filminin çekimleri kısa süre önce tamamlandı.