Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Ada Masalı ve Kazara Aşk dizilerini yayından kaldıracak mı?

Star TV, Ada Masalı ve Kazara Aşk dizilerini yayından kaldıracak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında geçen sezon tam 9 dizinin final yaptığına şahit olduk. Birbiri ardına başlayan iddialı projeler ne yazık ki uzun süreli olmadı. Sefirin Kızı dizisinin 52. bölümle birlikte planlandığı şekilde bitmesinin dışında bir de Menajerimi Ara 45 bölüm sürdü.

Diğer 7 dizi ise erken finaller nedeniyle hayranları her seferinde üzdü… Star TV’nin yaz dönemi için yayına sürdüğü Ada Masalı ve Kazara Aşk dizileri için de durum pek parlak gözükmüyor. Eylül ayının gelmesi ile birlikte kanalların dizi hazırlıkları arttı. Yeni sezon için birçok yapım izleyici ile buluşacak ve bu durum yaz döneminde başlayan yapımlar için bir karar zamanının geldiğini de gösteriyor.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünde yer aldığı Ada Masalı isimli dizi birçok izleyici tarafından beğenildi. Yaz dönemi için ekranda güzel görüntüler sunan Ada Masalı, düşen reytingleri nedeniyle sıkıntılı bir dönem de yaşıyor. Dizinin toparlanma ihtimalinin çok zor olduğu haftalardır ortalamanın altında kalan reytingleri ile anlaşıldı. Peki Star TV ne yapacak?

Star TV, Ada Masalı ve Kazara Aşk dizilerini yayından kaldıracak mı? 8

Kış döneminde yaz aylarında başlayan projelerin şansı çok düşük oluyor. Ada Masalı için de Eylül’den sonra çok zorlu bir dönem başlayacak. Star TV’nin diziyi devam ettirmek ile bitirmek arasında kalacağı günler çok yaklaştı.

Bir diğer romantik komedi yapımı Kazara Aşk’ın durumu da aynı… Reytingleri Ada Masalı’ndan bile düşük olan dizi eğlenceli bir hikayeye sahip. Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı dizi için pek de iyi bir görüntü yok…

Star TV, Ada Masalı ve Kazara Aşk dizilerini yayından kaldıracak mı? 9

Dizinin izleyicileri hikayeyi beğeniyor ve destekliyor. Ancak reytinglerin düşük olması yeni dizilerin de yayına gireceği Eylül ayında büyük sıkıntı çıkartacaktır.

Star TV’nin kış sezonu dizileri başlarken önemli bir karar vermesi gerekiyor. Ada Masalı ve Kazara Aşk dizileri desteklenecek mi, yoksa final kararları mı alınacak?

Eylül ayında bu sorunun daha çok sorulacağına şahit olacağız.