Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı 113. yeni bölümde Selma büyük bir tehlike altında!

Gönül Dağı 113. yeni bölümde Selma büyük bir tehlike altında!

tarafından ker_def

4 Sezondur TRT 1 ekranlarında büyük beğeni toplayan, her hafta zirvedeki yerini koruyan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nda bu hafta heyecan dorukta! 11 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara gelecek 113. Bölümde Gedelli kasabasında yine heyecanlı, duygu yüklü olaylar yaşanacak.

SELMA TEHLİKEDE!

Defalarca ret yanıtı aldığı halde bir türlü Selma’ya olan ilgisinden vazgeçmeyen Zafer, hain bir plan yapar. Selma’yı kaçıran Zafer, emeline ulaşabilecek mi? Büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olan Selma’yı kim kurtaracak? Sevdiğinin kaybolduğunu öğrenen Taner ne yapacak? Hepsi bu hafta Gönül Dağı’nda.

ASUMAN, RAMAZAN’IN YENİ KİTABINI BULUYOR…

Ramazan’ın yazdığı yeni kitabın eskizlerini bulan Asuman, bunu ona sorduğunda ne yanıt alacak? Ramazan ve Asuman arasında sert rüzgarlar mı esmeye başladı? Bozkırdaki büyük aşkın kahramanları eski mutlu günlerine dönecek mi Gönül Dağı’nda izleyeceğiz.

YEŞİM, ERKAN’IN HİSLERİNE KARŞILIK VERECEK Mİ?

Yeşim’e karşı hislerini açıklamaya karar veren Erkan ondan ne yanıt alacak? Önce işini kaybeden, babasından da sert tepki gören Yeşim, hangi gerçekleri öğrenecek? Bu gerçekler onu nasıl davranmaya itecek hepsi Gönül Dağı’nın 113. Bölümünde.

VEYSEL HANGİ KARARI ALIYOR?

Evinde yaşanan yangın faciasında kızını kurtaramadığı ve bu üzücü olaya kendisinin neden olduğunu düşünen Veysel, yeni bir karar alır. Ancak bu karar onda ne gibi hasarlar yaratacak yeni bölümde izleyeceğiz.

RIFAT’I HANGİ TEHLİKE BEKLİYOR?

Geçirdiği kaza sonucu ayağında büyük yara oluşan ancak bunu, işinden olmamak için herkesten eşi Mihriban’dan bile saklayan Rıfat, Ciritçi Abdullah’tan yardım isteyecek. Ancak sakladığı bu sır, Rıfat’ın başına büyük işler açacak. Yeni bölümde seyredeceğiz.