Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı 140. yeni bölümde hacker depremi yaşanıyor!

Gönül Dağı 140. yeni bölümde hacker depremi yaşanıyor!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 140. Bölümü, 25 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor.

Dizinin 140. bölümünde yaşanacak olaylarla ilgili başlıklar şöyle: Gedelli’de Hacker Alarmı! Amcaoğulları Hackerı Bulabilecekler mi? Kenan, Elif ve Bebeği İçin Çare Arıyor… Ciritçi, Kenan ve Veysel Bozkırda Yolculuğa Çıkarlar…
Rıfat, Tarlada Ne Bulacak?

Gönül Dağı’nın 140 Bölümünün özeti ise şöyle:

“Amcaoğulları bütün kasabayı etkileyen hackerın deprem icadına da sızdığını öğrenirler. Hackerın kim olduğunu bulmaya çalışırken icadı görmek isteyen ekip kasabaya gelir. Amcaoğulları hackerı bulabilecek midir?

Kenan, Elif’in riskli doğumunu öğrendiğinde dünyası başına yıkılır. Başka bir yol bulabilmek için çabalar. Veysel abisine destek olmak için Ciritçi’yi çağırır. Ciritçi, Kenan ve Veysel bir yolculuğa çıkar. Yolculuk sırasında onları neler beklemektedir?

Rıfat ve Mihriban tarlada çalışmaya başlar. Rıfat tarlada büyük bir taşı kaldırmaya inat eder. Rıfat taşı kaldırdığında ne bulacaktır?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı cumartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşuyor.