Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı 99. yeni bölümde hastalıklar izleyicinin moralini bozacak!

Gönül Dağı 99. yeni bölümde hastalıklar izleyicinin moralini bozacak!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, her Cumartesi TRT 1 ekranlarında ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dizinin 99. Bölümü, 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Hastalanan Ciritçi Abdullah İyileşecek mi? Asuman ve Cemile’nin Eşlerine Sürprizleri Ne Olacak? Rıfat’ın Yardımına Selami Koşar… Selami’nin Kahveyle İlgili Fikri Ne Olacak? Elif’in Tahlil Sonuçları Kenan’ı Üzüntüye Boğar… Elif’in Hastalığı Nedir?

Gönül Dağı’nın 99. Bölümünün özeti ise şöyle: “Gedelli’ye amcaoğullarının yanına yabancı biri gelir. Amcaoğullarının gittiğini öğrenen kişinin yardımına Selma koşar. Amcaoğulları bu kişiye nasıl yardımcı olacaktır?

Ciritçi rahatsızlanarak yatağa düşer. Ciritçi’yi sevenler başında toplanır. Ciritçi iyileşecek midir?

Asuman ve Cemile, eşlerinin hafta sonu gelemeyeceğini duyduklarına çok üzülürler. İkilinin aklına bir fikir gelir. Amcaoğullarına sürprizleri ne olacaktır?

Rıfat emanet para meselesi yüzünden kasabanın tepkisiyle karşılaşır. Kasabalı kahveden ayağını çekmiştir. Rıfat’ın yardımına Selami koşar. Selami’nin kahveyle ilgili fikri ne olacaktır?

Elif’i halsizliği devam ederken Kenan tahlil sonuçlarını görür. Kenan ne yapacaktır?”

Gönül Dağı’nın 99. Bölümü, 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.