Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun’dan itiraf gibi sözler, tam bir gizli kutu aslında!

Su Burcu Yazgı Coşkun’dan itiraf gibi sözler, tam bir gizli kutu aslında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ile şöhretin kapılarını açan Su Burcu Yazgı Coşkun, aslında kemaralar alışık birisi. 7 yaşından itibaren setlerde yer alan ve ergenlik döneminde birçok tecrübe biriktiren oyuncu, 3 yıldır da Kardeşlerim dizisindeki başarısıyla konuşuluyor.

Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen, son dönemde reklam filmleriyle de hayranlarını gülümseten oyuncu, kendisiyle ilgili bazı detaylar paylaştı. “Çok kıskancım öyle böyle değil” diyerek itirafta bulunan oyuncu, kıskançlığının boyutlarını ise şu sözlerle anlattı:

“İnsanlar genelde kıskanç değilim, özgüvenim tam derler. Ancak kıskançlığın özgüven ile bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Çok sevdiğin bir insan ise o, onun odağının başka bir şeyde olmasını kıskanırsın, bütün vakti bende olsun istersin.”

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında yaptığı en kıskanç hareketi söyleyemeyeceğini anlatan oyuncu, kendisini cimri olarak tanımlamıyor ama tutumlu bir insan olduğunu da saklamıyor.

Yemek yemeyi seven ve bunun için para harcamaktan çekinmeyen oyuncu, düşüncelerini ve kendi özelini paylaşmayı sevmeyen bir yapısının olduğundan da bahsetti.

Su Burcu Yazgı Coşkun'dan itiraf gibi sözler, tam bir gizli kutu aslında! 7

İnsanların kendisiyle ilgili çok fazla şey bilmesinden hoşlanmadığını belirterek, “Gizli kutuyum ben. Burada olmam bile benim için büyük bir olay. Bütün itiraflarımı verdim bu programda. Röportajlar bile benim için fazla bir şey” diye konuştu.

Kendi dünyasının içinde yaşadığını, çok fazla bilinmesini arzu etmediğini anlatan genç oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayatıma çok fazla insan almıyorum, çok fazla bilinmesini istemiyorum. Mesleğimle, yeteneklerimle, başarılarımla, oyunculuğumla bilinmek istiyorum. Özel hayat olarak, karakterimi, her şeyimin bilinmesi gereksiz geliyor bana.”

Hedefleri ve hayalleri sorulduğu zaman küçük hayaller kurmadığını anlatan Su Burcu Yazgı Coşkun, büyük hayallerinin peşinden gidiyor. Oyuncu, gözünün yükseklerde olduğunu, çok genç olduğunu bildiğini ve yavaş yavaş ilerlediğini söyledi.

Coşkun, “Herkese kendimi tanıtmak isterim. Türkiye’nin beni bilmesini isterim. Oyunculuğumun akıllara gelmesini isterim. Herkes adımı, yeteneklerimi, başarılarımı bilsin isterim. Sonra dünyaya açılmak isterim” dedi.