Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 119. yeni bölümde Taner ile Selma söz kesecek!

Gönül Dağı dizisi 119. yeni bölümde Taner ile Selma söz kesecek!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, 4. Sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 119. Bölümü, 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00’de izleyicilerle buluşuyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisi 4. sezonuyla yeni milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeyi başaran bir yapım konumunda bulunuyor. Dizinin çok iyi gelen reytingleri bazen çift haneli oranlarda gerçekleşiyor. Bu yönüyle Gönül Dağı dizisi, Kızılcık Şerbeti ile birlikte sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıkıyor.

Gönül Dağı’nın 119. Bölümünün özeti ise şöyle: “Taner ve Selma’nın cenaze dolayısıyla evliliği ertelediğini fark eden Döndü beklememelerini söyler. İsteme için hazırlık yapan Taner ve Selma, aşırı heyecanlıdır. İsteme merasimi sırasında neler yaşanacaktır?

Ciritçi, Muammer’in vasiyeti sayesinde karşısına çıkan tayı emanet edinir. Kenan ve Veysel arasındaki küslüğün sona ermesi için Ciritçi ne yapacaktır?

Ramazan’a kitap telifinden yüklü miktarda para gelir. Evlerinin her an başkasına satılma ihtimali yüzünden gergin olan Ramazan ve Asuman, evi satın almak için soluğu belediyede alırlar. Beklemedikleri bir haberle karşılaşan ikili ne yapacaktır?”