Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 130. yeni bölümde Taner ve Selma’nın düğün telaşı izleyiciyi heyecanlandıracak!

Gönül Dağı dizisi 130. yeni bölümde Taner ve Selma’nın düğün telaşı izleyiciyi heyecanlandıracak!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 130. Bölümü, 9 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor. Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Gönül Dağı’nın 130. Bölümünün özeti ise şöyle: “Taner ve Selma düğünlerini hemen yapabilmek için annelerini ikna etmeye çalışır. Halime ve Leyla, Adile’yi hasta zannettiği için düğün fikrine yanaşmaz. İkili nasıl ikna olacaktır?

Düğün için hazırlıklara başlayan Kaya Ailesi neler yaşayacaktır?

Veysel, Ramazan, Asuman ve Cemile, düğün için şarkıcı aramaya başlar. Çocuklar organizasyona dahil olmadığı için aileleriyle yarışa girer. Düğüne hangi ünlü gelecektir?

Filiz annesine Erkan’la arkadaşlığını söyleyeceği sırada neler yaşanacaktır?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda dizisi cumartesi akşamları çok başarılı reytingler alarak dördüncü sezonda da yoluna emin adımlarla devam ediyor.