Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisi 4. sezonda da milyonlarca izleyicisine gurur yaşatıyor!

Gönül Dağı dizisi 4. sezonda da milyonlarca izleyicisine gurur yaşatıyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin 114. bölümü de geride kaldı. Dizinin hem sosyal medyada çok etkili olmaya devam ettiğini hem de reytinglerde çok iyi sonuçlar almayı sürdürdüğünü söylemek mümkün.

18 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan 114. bölümü ile birlikte tüm izleyici gruplarında birincilikler elde eden dizi, AB ve ABC1 gruplarında çift haneye yakın oranları ile de sezonun en başarılı işlerinden birisi olmayı sürdürüyor.

İlk 3 sezonda çok başarılı bir çıkış sergileyen, 4. sezonda da bunu devam ettiren Gönül Dağı dizisi, milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyor. Hikayesi ile etkileyen dizi, ayrıca oyunculuk performansları ile de dikkatlerden kaçmıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.