Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi 4. sezonda da reytingleri ile göz kamaştırıyor!

Gönül Dağı dizisi 4. sezonda da reytingleri ile göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, ilk başladığı günden bu yana çok iyi reytingler elde etmesi ile biliniyor.

Duygusal yönü ağır basan hikayesi ile geniş bir izleyici topluluğunu kendisine bağlayan Gönül Dağı dizisinde, 4. sezon devam ediyor. 107. bölüm de geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlandı. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi yine tüm izleyici gruplarında birincilikler elde etti.

8’li oranlarda elde ettiği reytingler ile geçtiğimiz sezonlardaki başarısını tekrarlayan dizinin, bu kadar uzun süren bir yapım olmasına rağmen milyonlarca izleyiciyi hala ekrana taşıması büyük bir başarı olarak gözüküyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.