Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin düşük reytinglerini önemsizleştiren youtube çılgınlığı!

Kardeşlerim dizisinin düşük reytinglerini önemsizleştiren youtube çılgınlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle yeniden buluşmaya başlayan Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamları yine milyonları ekranlara taşıma hedefiyle yola çıktı. Dizinin geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan 57. yeni bölümü reytinglerde beklenildiği kadar iyi sonuçlar alamadı.

Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler gelmiş olsa bile, bu oranlar iki sezonluk büyük başarının karşılığı değildi. AB ve ABC1 gruplarında ise daha düşük reytingler elde edildi ve bazı dizi hayranları için bu durum bir kaygılanma sebebi oldu. Sosyal medyada da Kardeşlerim dizi hayranları 57. bölümün reytinglerinden rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler.

Yaz arası verilmesine ve milyonlarca hayranı bulunmasına rağmen Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezon başlangıcının reytingler noktasında parlak olmaması kimseyi yanıltmasın. Dizinin toparlanması çok kolay olacaktır ve yeni bölümlerin sonuçlarının beklenmesi gerekiyor.

Kardeşlerim dizisini televizyonda izleyemeyenler youtube kanalındaki 57. bölümü seyretmeyi tercih etti. 4 gün içinde dizinin yeni bölümünün tam 6.5 milyon izlenme elde etmesi büyük bir başarıyı gösteriyor. Ayrıca videonun trend videolar arasında ikinci sırada bulunması da çok önemli bir gelişme olarak gözüküyor.

Kardeşlerim dizisinin düşük reytinglerini önemsizleştiren youtube çılgınlığı! 8

Aslında dizinin birçok hayranı ekran başına geçemediği için youtube üzerinden üçüncü sezon başlangıcını izlemeyi tercih etmiş gibi duruyor. Kardeşlerim dizisinin reytinglerindeki düşük oranlardan sonra sosyal medyadaki bu büyük mesajın anlamı var.

Kardeşlerim dizi hayranları, gelecek bölümler için ekran başına geçtiğinde geçen sezonlarda elde edilen ve çift hanelere kadar yaklaşan reyting oranlarının elde edilmesi mümkün olabilecek.

Kardeşlerim dizisinin 58. yeni bölüm fragmanını ise 4 günlük süreç içinde 4 milyondan fazla izlenmesi de dizi hayranlarının ilgisinin hala çok fazla olduğunu ve reytinglerin çok da sorun teşkil etmeyeceğine yönelik güçlü bir mesaj veriyor.

Kardeşlerim dizisinin düşük reytinglerini önemsizleştiren youtube çılgınlığı! 9