Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Bülent İnal’ın imajında yaptığı radikal değişimi hayranları nasıl karşıladı?

Usta oyuncu Bülent İnal’ın imajında yaptığı radikal değişimi hayranları nasıl karşıladı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Bülent İnal, Ihlamurlar Altında isimli dizideki ‘Yılmaz’ karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanındı. Başarılı oyuncu, üst üste hem dizilerde hem de sinema filmlerinde birbirinden etkili rollerde yer aldı.

Karayılan, Bitmeyen Şarkı, Bir Çocuk Sevdim gibi akılda kalan pek çok önemli projede etkin karakterlere hayat veren oyuncu, son dönemde Payitaht Abdülhamid isimli TRT1 dizisindeki muhteşem performansı ile gönülleri bir kez daha kazandı.

Rolü gereği sakal bırakan Bülent İnal, 2017 ve 2021 yılları arasında yayınlanan ve 5 sezon süren dizi boyunca sakallı görüntüsüyle akıllara kazındı.

Oyuncu, Payitaht Abdülhamid’in final yapmasının ardından TRT’nin dijital platformu için çekilen  Mevlana dizisinde rol aldı. Rolü gereği yine sakallı olan oyuncu, sosyal medyadaki son görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı.

Usta oyuncu Bülent İnal'ın imajında yaptığı radikal değişimi hayranları nasıl karşıladı? 7

Sakallarını kesen oyuncu eski bıyıklı günlerine geri döndü. Bülent İnal’ın sakalsız fotoğrafı hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Yapılan yorumlarda bir çok hayranı oyuncunun yeni tarzını beğendiğini belirtti. Bazı hayranları ise Bülent İnal’a sakalın da çok yakıştığını belirttiler.

Bülent İnal’ın başrolünde yer aldığı,  çekimleri Konya’da yapılan Mevlana dizisi izleyici tarafından merakla bekleniyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Ahu Türkpençe, Ushan Çakır, Kaan Yıldırım, İlker Aksum, Devrim Özkan, Can Nergis, Yusuf Çim, Baki Davrak ve Altan Gördüm gibi önemli oyuncular yer alıyor.