Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 86. yeni bölümde Ramazan kaçırılıyor!

Gönül Dağı dizisi 86. yeni bölümde Ramazan kaçırılıyor!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı, her Cumartesi TRT 1 ekranlarında ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dizinin 86. Bölümü, 25 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Gönül Dağı’nın 86. Bölümünün özeti ise şöyle: “Ramazan, kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmıştır. Ramazan’ın kayıp olduğunu anlayan amcaoğulları, çeşitli yollarla kimin kaçırdığını öğrenmeye çalışır. Amcaoğulları elde ettikleri ipuçlarıyla Ramazan’ı kurtarabilecek midir?

Sefer, Erkan’ın yeniden hayallerine tutunabilmesi için büyük bir karar verir. Sefer ne yapacaktır?

Selma, Divane ile ilgili kulübesinde çok önemli bir şey bulur. Farafat Köyü’ne giden Selma, oradaki köylülerden bir şey öğrenir. Selma’nın öğrendiği bilgi nedir?

Elif ve Kenan, düğün hazırlıklarına başlamıştır. Gelen bir haberle neye uğradıklarını şaşırırlar. İkiliyi sarsan olay nedir?”

Gönül Dağı’nın 86. Bölümü, 25 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.