Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisi genç oyuncuların parladığı bir proje oldu!

Gönül Dağı dizisi genç oyuncuların parladığı bir proje oldu!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, sezonun en başarılı iki yapımından birisi oldu. Kuruluş Osman ile birlikte bu sezonun en iyi reytinglerini alan dizisi olarak öne çıkan Gönül Dağı, hem tecrübeli oyuncularla hem de genç yeteneklerin özverili çalışmaları ile bu başarıya ulaştı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizide, birçok genç oyuncu da kendisini izleyicilere beğendirmeyi başardı. Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Zümre Meğreli, Sevilay Gültekin, Buse Orcan gibi genç oyuncular dizi ile birlikte hayatlarının en önemli fırsatlarından birisini buldu.

Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Yavuz Sepetçi, Şebnem Dilligil, Ege Aydan gibi tecrübeli isimlerden birçok şey de öğrendikleri Gönül Dağı seti, genç oyuncuların parlamasını sağladı. Şimdi bu genç oyunculara bir yenisi daha eklendi.

Gönül Dağı dizisi genç oyuncuların parladığı bir proje oldu! 8

Her hafta TRT 1 ekranlarında izleyicilerin gözdesi olan Gönül Dağı ailesine genç bir yıldız daha katıldı. Oya İloğulları, dizide Yörük kızı Elvan karakterini canlandıracak.

TRT 1 ekranına geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran ve her hafta reytingini artırarak zirveye yerleşen Gönül Dağı, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar büyük performans sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor.

Gönül Dağı dizisi genç oyuncuların parladığı bir proje oldu! 9

Gönül Dağı kadrosuna kırk sekizinci bölümde genç bir yıldız daha katıldı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi alan İloğulları, iyi kalpli, saf Yörük kızı Elvan rolünü canlandırıyor.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.