Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi Mucize Doktor’a selam çaktı! Küçük ayrıntı izleyicilerin gözünden kaçmadı!

Mahkum dizisi Mucize Doktor’a selam çaktı! Küçük ayrıntı izleyicilerin gözünden kaçmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reytingleri toz duman eden Mahkum dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekrandaydı. Her hafta nefes kesen bölümleriyle izleyiciyi ekrana kitleyen dizinin dün akşamki bölümünde bir sürpriz vardı. Sürprizin saklı olduğu ayrıntı izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı Mahkum dizisinin dün akşamki bölümü yine izleyiciyi hop oturup hop kaldırttı. Dizinin dün akşamki bölümünde Onur Tuna’nın canlandırdığı Fırat, hastanedeki kızını görmek için hapishaneden kaçtı. Fırat, olay gecesi İstanbul’da kaybolan kızını hastanede hasta, bitap bir şekilde buldu.

Fırat hastanede kızını görebilmek için doktor kılığına girdi. Bulduğu bir doktor önlüğünü üzerine geçirdi. Ancak bu doktor önlüğünde küçük bir sürpriz vardı. Önlüğün yakasında sahibinin ismi yazıyordu ve bu isim Doktor Ferman’dı.

Mahkum dizisi Mucize Doktor’a selam çaktı! Küçük ayrıntı izleyicilerin gözünden kaçmadı! 74

Bilindiği üzere Onur Tuna Mahkum’dan önce yine Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor isimli dizide rol alıyordu. Tuna bu dizide Doktor Ferman’ı canlandırıyordu. Onur Tuna, Mucize Doktor’daki önlüğünü giymişti.

Böylece Mahkum ekibi Onur Tuna’nın çok sevilen eski dizisi Mucize Doktor’a bir selam çakmıştı. Bu küçük ayrıntı izleyicilerin gözünden kaçmadı. İzleyiciler sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlarda ayrıntıya dikkat çekerek sahneden fotoğraf paylaştı. Bu küçük sürpriz izleyicinin çok hoşuna gitti.

Fox TV ekranlarında yeni başlayan Mahkum dizisi, 7. bölümüyle birlikte 27 Ocak perşembe akşamının en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Mahkum’un 7. bölümü tüm kategorilerde çift haneli oranlara çok yaklaştı ve yine tüm kategorilerde birinci oldu.