Ana sayfa Sosyal Medya Başarılı oyuncu Ebru Özkan’ın yeni dizisi belli oldu

Başarılı oyuncu Ebru Özkan’ın yeni dizisi belli oldu

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon final yapan Hekimoğlu dizisinde İpek karakterini canlandıran Ebru Özkan (Saban) çok başarılı bir iş çıkardı. Rolüyle izleyiciyi etkileyen oyuncu, yaz döneminde dinlendikten sonra yeni projeler için çalışmalara başladı.

Başarılı oyuncu Ebru Özkan (Saban) son olarak, Umur Turagay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Pınar Bulut’un senaryosunu kaleme aldığı, fantastik öğeler barındıran Şahmaran dizisinde rol aldı. Şahmaran, konusu ve oyuncu kadrosu ile gelecek sezonun en iddialı dijital dizileri arasında yer alıyor.

Başarılı oyuncu Ebru Özkan’ın yeni dizisi belli oldu 81
Ebru Özkan (Saban) haricinde dizinin oyuncu kadrosunda; Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz ile birlikte, Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir’in de aralarında bulunduğu iddialı oyuncular yer alıyor.

Proje seçimi konusunda çok titiz davranan Ebru Özkan (Saban)’ın yeni dizisi ise belli oldu. Başarılı oyuncu, “Your Honor” uyarlaması olan, ülkemize “Hakim” adıyla uyarlanacak Limon Yapım’ın yeni dizisinde başrol oynayacak.

Senaryosunun Yılmaz Şahin’in yazacağı dizide bir hakimin başına büyük dert gelen oğlu ile verdiği mücadele anlatılıyor. Savaşçı dizisinin de yapımcısı olan Limon Film tarafından yeni proje titiz bir hazırlık süreciyle yürütülüyor.