Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi dördüncü sezonun sonuna doğru yine milyonları ekrana çekiyor!

Gönül Dağı dizisi dördüncü sezonun sonuna doğru yine milyonları ekrana çekiyor!

tarafından ker_def

4. Sezona izlenme oranlarının yüksekliği ile başarıyla başlayan ve başarı grafiğini sürekli artıran TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 138. Bölümü de tüm kulvarlarda birinci oldu. Dizinin 11 Mayıs Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelen 138. Bölümü, tüm izleyici kategorilerinde de reyting birinciliğini elde ederek başarısını tekrarladı.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli geniş ve dikkat çekici isimler bulunuyor. İşte kadroda yer alan isimler:

“Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri Gökaşan, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Öge Sözbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Burak Haktanır, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, İpek Uzkalan, İmren Şengel, Kübra Balcan.”

Gönül Dağı’nın 18 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek 139. Bölüm fragmanı da yayınlandı: