Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi oyuncuları kış şartlarına iyi dayanıyor!

Gönül Dağı dizisi oyuncuları kış şartlarına iyi dayanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisi, 3. sezonunu geçiriyor. Dizinin ekibi de 3 yıldır kış günlerini Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde geçiriyor. Bozkırın egemen olduğu Anadolu’nun ortasında kış günlerinin ne kadar soğuk olduğunu herkes iyi bilir. İşte böyle bir ortamda çalışan dizinin oyuncuları, özel hayatlarından feragat ederek 3 yıldır bu çileli yolculuğu eğlenceye çevirmesini bildi.

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu’nun başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisi büyük beğeni topladı. Her ne kadar son dönemde dizinin hikayesinin artık istenildiği gibi ilerlemediği yönünde eleştiriler olsa da, milyonların sevgisini kazanmaya devam eden bir proje izliyoruz.

Gönül Dağı dizisinde özellikle tüm ekip kış döneminde büyük zorluklar çekiyor. Sivrihisar’ın soğuk havasına alışmak o kadar kolay değil. Ayrıca ekibin çekimler dışında boş kalan zamanlarda yapabilecekleri çok fazla bir şey de yok.

Gönül Dağı dizisi oyuncuları kış şartlarına iyi dayanıyor! 8

Hatta geçen sezon sonunda diziden ayrılan Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın da ayrılmasının arkasında Sivrihisar’da hayatın çok durağan olması ve eski hayatını özlemesi gibi nedenler olduğu ortaya atılmıştı.

Gönül Dağı dizisine üçünce sezonda dahil olan ve birçok izleyiciyi de sinir eden Merve Yıldız, Yasemin karakterini canlandırıyor. Berk Atan ile partner olan genç oyuncu için bu dizi bulunmaz bir kariyer fırsatı.

İzleyicilerin karaktere gıcık olmasına bakılır ise Merve Yıldız da kendisinden bekleneni ortaya koymuş demektir.

Gönül Dağı dizisi oyuncuları kış şartlarına iyi dayanıyor! 9

Bulundukları bölgenin zorluklarından bahseden Merve Yıldız, “Sivrihisar çok soğuk bir memleket. Ama Erzurumlu olduğum için soğuk beni çok etkilemiyor. Sıcakkanlı olduğum için üşümem” diye konuştu.

Diziye sonradan girmek zor olduğunu ama ekibin çok tatlı olduğunu ifade eden genç oyuncu, herkesle hemen kaynaştıklarını anlattı.

Yönetmenlik deneyimi de bulunan Merve Yıldız, bunun artılarını da sette yaşıyor. Oyurcu, “Yönetmenlik yapmamın en büyük artısı bu olsa gerek. Set arkasının ne koşullarda çalıştığını bildiğim için empati yapabiliyorum. Çünkü oyunculuk dışında yönetmenlik de yapıyorum” dedi.

Sivrihisar’da çok güzel mekanlar keşfettiğini anlatan Merve Yıldız, ileride bu ilçede bir sinema filmi çekmeyi de hedeflediğini sözlerine ekledi.