Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi reytinglerde müthiş bir sıçrama yaptı!

Kardeşlerim dizisi reytinglerde müthiş bir sıçrama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarının duygusallığın zirvesine çıkan Kardeşlerim dizisi ilk bölümü ile ortanın üstü reytingler almıştı. İkinci bölümün sonuçları da çok merak ediliyordu. O sonuçlar geldi ve müthiş bir yükseliş yaşandığı görüldü.

Kardeşlerim dizisi tutmakla kalmadı, izleyicinin hem gönlünü çaldı hem de Cumartesi akşamları dizi tercihlerini değiştirmeye başladı. Dram yapımı olan, dört kardeşin iç burkan hikayesine ilgi giderek artıyor. Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un başrollerinde yer aldığı, hüzün dolu hikayesi ile izleyenlere gözyaşı döktüren Kardeşlerim’in reyting sonuçları adeta parmak ısırtıyor.

Dizi ilk bölümüne göre müthiş bir sıçrama yaparak totalde Gönül Dağı’nın ardından en çok izlenen program olmayı başardı. 8’li reytinglere dayanan bu sonuç ile Kuzey Yıldızı dizisini bile geride bırakan Kardeşlerim, artık dizi denkleminin değiştiğine de işaret ediyor.

Cumartesi akşamları Gönül Dağı dizisi 2 haneli reytingleri ile birinciliğini sürdürürken, Kuzey Yıldızı ise artık en çok izlenen 3. dizi konumuna düştü. Kardeşlerim tüm kategoriler baz alındığında Gönül Dağı’ndan sonra en çok izlenen 2. dizi olarak göz doldurdu.

AB grubunda ise 4’e dayanan reytingleri ile bu kategoride o kadar büyük bir ilgi görmese de günü 6.sırada tamamlayan atv dizisi, ABC1 grubunda ise 6’ya yaklaşan oranıyla günü hem 5. sırada tamamladı hem de bu kategorideki izleyicileri de kendisine çekebildiğini gösterdi.

Kardeşlerim dizisinin yükselişinin önümüzdeki haftalarda devam etmesi de şaşırtıcı olmayacaktır. Bu noktada 6 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 3. bölümün sonuçları çok önemli olacak.