Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisi reyting tablosunda özetiyle bile fark attı ama sosyal medyada Kardeşlerim’den çalım yedi!

Gönül Dağı dizisi reyting tablosunda özetiyle bile fark attı ama sosyal medyada Kardeşlerim’den çalım yedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 22 Ekim akşamı yayınlanan dizilerden TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, tüm kategorilerde birinci sırada yer aldı. Atv’nin Kardeşlerim dizisi ise Total’Te 2., AB’De 3. ve ABC1’de 2. sıradaydı.

Gönül Dağı dizisinin özetiyle de Total’de 3., AB’de 2. ve ABC1’de de 3. sırada yer alması, Cumartesi akşamlarının sevilen dizisini izleyenlerin diziye olan ilgisini de ortaya koyuyor. Yeni sezonda giderek daha çok ilgi çeken bir dizi olma yolunda ilerleyen Gönül Dağı, naif Anadolu insanının hikayesini anlatan bir dizi olarak çok seviliyor.

Kardeşlerim dizisi de 3. sezonuyla ekranın sevilen yapımlarından olmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları, bu iki dizi, hem sosyal medyada hem de reytinglerde birbirlerine ciddi rakip olarak ilerliyorlar.

Gönül Dağı dizisi reyting tablosunda özetiyle bile fark attı ama sosyal medyada Kardeşlerim'den çalım yedi! 8

Reytinglerde Gönül Dağı’nın etkinliği yükselmekte. Ancak sosyal medyada durum farklı! Bu hafta yayınlanan yeni bölümleriyle sosyal medyada Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizilerine bir de Gecenin Ucunda dizisinin tekrarı rakip oldu.

Gönül Dağı dizisi reyting tablosunda özetiyle bile fark attı ama sosyal medyada Kardeşlerim'den çalım yedi! 9

Adba.tv’nin araştırmasına göre; Kardeşlerim, tv reytinglerinde geçemediği Gönül Dağı’nı sosyal medyada sollamayı başardı! Aynı gün 15 bin 100 paylaşıma konuk oldu. Gönül Dağı’nı ikiye katlayan reytingleriyle günün öne çıkan popüler yapımı oldu. Gönül Dağı ise 7 bin 900 paylaşımla ikinci sıradaydı. Gecenin Ucunda dizisinin tekrarı da 6 bin 200 paylaşımla günün 3. sırasındaydı.