Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cİhana Sığmazam ve Baba dizilerine rakip çok dişli, ağır bir dram hikayesi geliyor!

Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cİhana Sığmazam ve Baba dizilerine rakip çok dişli, ağır bir dram hikayesi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Salı akşamları yayınlanan dizilerin rekabetinde reyting tablosu daha da değişecek önümüzdeki günlerde! Yeni sezonda hikayeleri ve oyuncularıyla dikkat çeken yeni yapımlar birer birer ekrana gelmeye devam ediyor. Bazı günlerde 5-6 dizinin rekabetiyle ekranda adeta dizi geçidi yaşanıyor ve izleyenler için de seçim yapmak zorlaşıyor!

Salı akşamları da iki sezondur ekrana damgasını vuran Üç Kız Kardeş dizisi, ilk bir kaç hafta yeni başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine tahtı kaptırsa da zirveni yeniden sahibi olmuştu. Atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile Üç Kız Kardeş arasında sıkı bir rekabet sürerken Show TV’nin Baba dizisi ise daha düşük reytinglerle çok dişli bir rakip olamadı bu iki diziye.

Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cİhana Sığmazam ve Baba dizilerine rakip çok dişli, ağır bir dram hikayesi geliyor! 7

Ancak önümüzdeki günlerde bu tablonun değişme ihtimali yüksek! Zira TRT1 ekranlarında yeni sezondaki iddialı dizilerinden Yürek Çıkmazı’nın yayın tarihinin açıklanmasıyla Salı akşamları zorlu bir rakibin daha sahneye çıkacağı tahminleri yapılıyor.

Başrollerinde Alp Navruz, Ayça Bingöl ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi, ağır bir dram hikayesi olarak 1 Kasım Salı akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak. Tanıtımıyla büyük dikkat çeken dizide, bir kadını ölüme götüren acılı hayat hikayesi anlatılıyor.

Tanıtımı izleyenlerin çok etkilendiği Yürek Çıkmazı dizisinin “Bilseniz ölümüm ne uzun sürdü!” sözleri, herkesi sarsacak bir hikayenin gelmekte olduğunun da ayak sesleri oldu!

Atıke Hınçlıer’in aynı isimli kitabından uyarlanan Yürek Çıkmazı dizisinde, toplumda yaşanan ‘kadın şiddet’ olaylarının da perde arkasında yaşanan bir aile dramını ekrana taşıyacak.

Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi anlatılıyor Yürek Çıkmazı’nda…