Ana sayfa Sosyal Medya Meşhur top bu kez Pınar Deniz’in elindeydi!

Meşhur top bu kez Pınar Deniz’in elindeydi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yargı dizisiyle son dönemin en çok konuşulan ve dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor Pınar Deniz. Ünlü Oyuncu, Netflix için çekilen Aşk 101 isimli dizideki partneri Kaan Urgancıoğlu ile Yargı dizisindeki ekran uyumu ile de çok beğeniliyor. Pazar akşamları yayınlanan Kanal D’nin Yargı dizisinde Avukat Ceylin karakteriyle bu sezon da dikkat çekiyor oyuncu.

Pınar Deniz, geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Yargı ile kariyerinde yeni bir kapı daha açtı. Oyuncu, giderek daha çok dikkat çekerken, aynı zamanda Disney Plus’ın marka elçisi de oldu. Oyuncu, geçtiğimiz sezon röportajları ve kapak olduğu dergiler ile yüzü olduğu markaların reklamlarıyla da gündemdeydi.

Yargı’nın sezon arası vermesinden hemen sonra Disney Plus için çekilen ve başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ile paylaştığı Avcı dizisinde rol aldı. Hemen ardından Eylül sezonunda Yargı dizisiyle ekrana yeniden döndü.

Başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, pek çok marka tarafından da son dönemde teklifler alan bir isim. Deniz, sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor. Oyuncu, son olarak her yıl ünlü bir kadının yer aldığı bir etkinlikle adını duyurdu.

Meme kanserinde erken tanının önemi ve konuyla ilgili farkındalık için her yıl pembe topun basket sahasında havalandığı sahada bu kez Pınar Deniz vardı! Meme kanseri farkındalığında artık bir sembol haline gelen Pembe Top, dokuzuncu kez sahadaydı.

Meşhur top bu kez Pınar Deniz'in elindeydi! 10

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü tarafından, meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için hayata geçirilen ‘Pembe Top Sahada’ projesinin bu yılki gönüllü destekçisi Pınar Deniz oldu. Anadolu Efes – ALBA Berlin karşılaşması öncesinde Pınar Deniz, pembe topu alarak basketbolcular ile sahada poz verdi ve ardından topu havalandırarak maçın başlama atışını yaptı…

Meşhur top bu kez Pınar Deniz'in elindeydi! 11

9. kez yapılan etkinlikte oyuncu, günün önemine binaen pembe kıyafeti ile sahadaydı. Elindeki pembe topu ile sahaya geldiği anlar, objektiflere aşağıdaki gibi yansırken, Pınar Deniz de bu yıl pembe topu tutuyor olmanın mutluluğunu instagram sayfasından paylaştı.

İşte o anlardan kareler…

Meşhur top bu kez Pınar Deniz'in elindeydi! 12

 

Meşhur top bu kez Pınar Deniz'in elindeydi! 13