Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kardeşlerim’deki Kadir’den sonra Halit Özgür Sarı, yeni dizisinde Levent ve Pamir olacak!

Kardeşlerim’deki Kadir’den sonra Halit Özgür Sarı, yeni dizisinde Levent ve Pamir olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinden ayrılması ile hayranlarını çok üzen Halit Özgür Sarı, Kadir karakterini canlandırdığı bu proje ile büyük gelişme kaydetti. Hem hayran sayısını artıran hem de tecrübelerini artırma imkanını iyi kullanan oyuncu, askerlik görevinin ardından yeniden setlere dönüş yapıyor.

Halit Özgür Sarı, önümüzdeki hafta içinde başlayacak olan Gizli Aşk isimli dizinin başrol erkek oyuncusu olarak Haziran ayından itibaren izleyicilerle buluşacak. Fox TV için hazırlanan dizinin yapımcısı da Yağmur Ünal oldu…

Aşk Mantık İntikam dizisinin 42. bölümü ile birlikte 22 Nisan Cuma günü final yapmasının ardından Yağmur Ünal ve ekip arkadaşları Gizli Aşk için yoğunlaştı. 27 Nisan’da çekimlerin başlaması beklenirken, yeni dizi iki sivil polisin eğlenceli hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

Kardeşlerim'deki Kadir'den sonra Halit Özgür Sarı, yeni dizisinde Levent ve Pamir olacak! 7

Başrolde yer alan Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal da iki farklı isimli hikayede yer alacak. Geniş bir oyuncu kadrosunun bulunduğu dizide Halit Özgür Sarı’yı Levent ve Pamir isimleri ile izleyeceksiniz.

Sinem Ünsal ise Naz ve Yaz isimli iki farklı isimle hikayede yerini alacak.

Şahin Altuğ’un hikayesini yazdığı dizide yer alacak diğer oyuncuların karakter isimler ide netleşti. İyi bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan Gizli Aşk’ın yaz aylarının dikkat çeken projelerinden birisi olması bekleniyor.

İşte dizinin oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterlerin isimleri:

Halit Özgür Sarı – Levent, Pamir
Sinem Ünsal – Naz, Yaz
Şebnem Sönmez – Aynur
Şinasi Yurtsever – Namık
Tardu Flordun – Tarık
Ece Dizdar – Nehir
Bülent Emrah Parlak – Talat
İdris Nebi Taşkan – Tufan
Selçuk Borak – Sadullah
Fulden Akyürek – Günday
Ersel Şibil – Ferdi